Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

30.7.14

Ο δοσιλογισμός ως ιδεολογία αντίστασης

Ελληνικέ Κυπριακέ λαέ!

Τώρα που ο δοσιλογισμος έγινε ιδεολογία αντίστασης και με δεδομένο το επικείμενο Νόμπελ Ειρήνης στο κρατος του Ισραήλ και εφόσον με ένα Νόμπελ δεν κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για συνεργία σε εγκλήματα πολέμου ( εαν η ΑΟΖ στη Γαζα συνορεύει με την κυπριακή ΑΟΖ κανονικά πάμεν αδίκαστοι αν όχι σαν κρατος τουλαχιστον σαν συνειδήσεις ) έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές για την λύση του Κυπριακού, την εξής μία:

Ελλάδα-Ισραήλ-Τουρκία σε αρμονία.
Δώστε τα χέρια Ανανιστες και Απορριπτικοί να πάει πασα κακόν, να το λύσουμε.
Μεν το πολλοσυζητάτε.
Στην μιαν κάμαρη της Αμέρικαν Έμπασυ εφτιαχναν το Αναν και στην άλλη το πλαν Β που επουλήσαν στον Τάσσο για πατριωτικό Όχι!

Ας το τελειωνουμε το ριμάδι να πάμε και μεις οι αδελφές στη Μόσχα, όπως από πάντα θέλαμε...στην καπιταλιστική Ρωσία λέμε, αντί στη νεοναζιστική Κυπρο-Ελλαδο-ΕΕ!

4 σχόλια:

  1. Πιθανόν να μην είναι και εντελώς άσχετο με το δωσιλογισμό το θέμα των ΑΟΖ
    Όχι απλώς εφάπτονται αλλά μπερδεύονται και ιμπεριαλιστικά:

    http://disdaimona.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7205.html (σου το είχα αναδημοσιεύσει)

    Την αγάπη μου και πάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλιστα...ηθελα να διατηρησω την αφελή μου αγνοια, αλλα δεν...εφαπτονται, πολυ ωραία! Να μοιραστουμε τοτε το Νομπελ Ειρήνης να παρουμε κι ενα δευτερο μετά το Νόμπελ για την Οικονομία! Εκτός αν μας προλαβουν οι Ναζί στην Ουκρανία και το πάρουν αυτοί!!

      Είμαστε οι πρώτοι ανάμεσα στους πρώτους πια!

      Διαγραφή
    2. Γλυκά, ιμπεριαλιστικά.

      Συν το ότι: "Νέα σενάρια για τη δημιουργία -με τη συμμετοχή και της Ελλάδας- τρίτου εναλλακτικού διαδρόμου τροφοδοσίας της Ευρώπης με φυσικό αέριο από την Ανατολική Μεσόγειο" (http://zbabis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_25.html)

      Βλέπε επίσης από Μποτίλια: Υδρογονάνθρακες (http://zbabis.blogspot.gr/search/label/%CE%A5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82)
      και
      Κύπρος (http://zbabis.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82)

      Και δεν είναι τυχαίο πιστεύω ότι τώρα με τα υπό πώληση οικόπεδα των υδρογονανθράκων ξαναμάτωσε η Γαζα.

      Με δύναμη
      Καλή συνέχεια και πάλη

      Διαγραφή
    3. να τελειωσει και ο Εντογαν τις φιοριτουρες του με τις ανθρωπιστικες βοήθειες στη Γαζα, να κλειδωσει τη νίκη στις εκλογες και μετα τα βρίσκουνε αυτοί μια χαρά με τον Νετανιάχου, οι φασιστες παντα τα βρίσκουνε μεταξύ τους.

      στο μεταξύ εμείς θα σφαζόμαστε από που πρεπει να περασει ο Αγωγος, αν θα περασει απο την Τουρκια ή αν θα περασει μονο απο το Ισραήλ και πόσο ωραία είναι να έχουμε το Ισραήλ για φίλο.

      Στο τελος θα φωναξουνε και τον Σαμαρα, να τα μοιρασουνε, ολα μια χαρα, τάξη και ηθική του ιμπεριαλιστικού κόσμου, τρώγε κόσμε τις καραμέλες για "μεγαλες πολιτικές" και για "πολιτικες αντίστασης".

      Μέσα σε όλα αυτά να έχει και τον Τσίπρα με την μαντίλα!

      Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος! :)

      Διαγραφή