Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.7.14

Δεν Ξεχνώ

Δεν Ξεχνώ τους Χουντικούς, τον Καραμανλή, τον Γέρο της Δημοκρατίας, τους απογόνους αυτών και τους διαδόχους και υποστηρικτές αυτών!
Δεν ξεχνώ, τους ακροδεξιούς, τους δεξιούς και τους "σοσιαλιστές", ιδιαίτερα όταν έρχονται στον τόπο μου και μου λεν πως ο τόπος μου δεν τους αρέσει!
Όταν τους ρωτώ, τί είδαν από την Κύπρο και δεν τους άρεσε ( επειδή δεν έχει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - sic ) μου απαντούν πως την είδαν σχεδόν όλη!
Εγώ τους λέω, πως δεν την είδαν όλη γιατί η μισή είναι κατεχόμενη.
Ο λόγος που είναι κατεχόμενη είναι επειδή οι Χουντικοί, οι Καραμανλήδες και οι Γέροι της Δημοκρατίας έβαλαν το χεράκι τους για την κατοχή.
Όταν θα πάψει να υπάρχει κατοχή, να κοπιάσουν οι ακροδεξιοί, οι δεξιοί και οι "σοσιαλιστές" αδελφοί Έλληνες να τους ξεναγίσουμε στον τόπο. Ως τότε καλύτερα να κάνουν αυτοκριτική. Αν δεν μπορούν να κάνουν αυτοκριτική, τότε καλύτερα να το ράβουν!

2 σχόλια:

 1. εδώ οι Κυπραίοι τζιαι φκάλλουν πρόεδρον Αναστασιάδην...

  οι πολλοί εξεχάσαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ε ενταξει καλά εκαμασιν, διότι οπως επηαίναν τα πράματα εν με ρουκεττες τζαι πυραυλους που θα εσυνομιλούσαμεν τωρά για το Κυπριακό, όπως στη Γάζα.

   ενώ με τον Αναστασιαδη, κάμνουμε πως συνομιλούμε ώσπου να τα κανονίσουν με τους Αμερικάνους, τα αέρια, το ΝΑΤΟ, τες βάσεις, να τους δώσουν τί θέλουν τζαι μετα να υπογράψουμεν την διχοτόμηση όπως την ηθέλαν από την αρχή, να ησυχάσουμεν!

   Διαγραφή