Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

30.7.14

Ούτε Τάσσο, ούτε Κληρίδη!

Υπάρχει κανείς που να θεωρεί πως η αλληλουχία Πραξικόπημα-Εισβολή-Κατοχή είναι σαν μια φυσική περίπου αλληλουχία γεγονότων και όχι μια αλληλουχία καθαρών πολιτικών πράξεων και συμφερόντων;

Υπάρχει κανένας που να μην ξέρει και να μην αναγνωρίζει πως η πολυπόθητη Δημοκρατία στην Ελλάδα παραχωρήθηκε με ανταλλαγή την μισή Κύπρο για την κατοχύρωση των δυτικών συμφερόντων στην περιοχή, μεταξύ άλλων και λόγω των ασταθών σχέσεων μεταξύ των μητέρων πατρίδων;

Όταν θα έχετε λαϊκή δημοκρατία στην Ελλάδα και λαϊκή δημοκρατία στην Τουρκία ευχαρίστως να μοιράσουμε τα λάφυρα, όσα μας έμειναν!!!

Ούτε Τάσσο, ούτε Κληρίδη! Ούτε Σαμαρά, ούτε Ερντογάν!!

Έχεις από τη μια τους "πατριώτες", πανταχού παρόντες, έκαναν πόδι και στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, και γράφουν κείμενα "Η Κύπρος και το φάντασμα της Αλεξανδρέττας", δεν μας έφτανε ο Εργατικός Αγώνας - το "καλό" ΚΚΕ, το ΚΚΕ όπως "θα έπρεπε να είναι" αν δεν ήταν σεχταριστικό δηλαδή, να μας εξηγεί την "Ελληνικότητα ως Αντίσταση"!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!

Να σου πω εγώ γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!

Επειδή το ΑΝΑΝ ανοίγει το δρόμο για τον Αγωγό μέσω της Τουρκίας! Το ΑΝΑΝ δεν είναι καλό σχέδιο φίλε μου, είναι ανθελληνικό σχέδιο και δεν συμφέρει στο Έθνος φίλε μου!
Συμφέρει ενας αγωγός που δεν θα παραβλέπει τα συμφέροντα της Ελλάδος! Τόσος κόπος να γινει το πραξικόπημα και η εισβολή, που ειναι η λύση που θα κλείσει το πρόβλημα; Το ΑΝΑΝ δεν είναι λύση, γιατί λυνει το πρόβλημα ετεροβαρώς!!

Λύση είναι να αποφασίσει το Πεντάγωνο, να συγκεράσει το Πεντάγωνο τα συμφέροντα Τουρκίας-Ισραήλ-Ελλάδας και να φάνε όλοι ΞΑΝΑ όπως τρώνε τόσα και τόσα χρόνια εις βάρος της Κύπρου!! Μαζί με τους μεσάζοντες τους εδώ φυσικά!!

Εθυμήθηκεν τζαι ο Δρόμος της Αριστεράς τον πατριώτη Λυσσαρίδη τωρά, μη χέσω!! Πότε θα θυμηθεί και την πατριώτισσα Θεοχάρους;;;

Τί θέλετε από αυτόν τον τόπο ρε;;

Να φάτε; Πρέπει να μας εμπλέξετε πάλι μέσα στους πολέμους για να μοιράσετε τα λάφυρα του τόπου;;;

Από την μια οι πατριωτικές κορώνες με τον Τάσσο - όλα συμφωνημένα με την Αμερικανική Πρεσβεία ήταν φίλε μου για το άνοιγμα της κυπριακής ΑΟΖ, εν ήταν κανένας υπερφυσικός μάγκας ο Τάσσος - έπαιξε στα ζάρια και νόμισε θα κερδίσει!! Και ο Δημήτρης ως η πιστή σύζυγος στο κατόπι!!

Από την άλλη οι "νούσιμοι" με τες αστερόεσσες άλλοι αχάπαροι δουλοπάροικοι του Πενταγώνου, πουλημένες λέρες τζείνοι!!

Ούτε Τάσσο, ούτε Κληρίδη! Ούτε Δημήτρη, ούτε Νίκαρο!!

Κύπρος μόνο ρε!!

1 σχόλιο:

  1. όσον αφορά στην πολυ-πολική λεγόμενη πολιτική τόσο του Τάσσου οσο και του Δημήτρη, αυτή εξέπνευσε με την ενταξη της χώρας στην ΕΕ. Μπορεί να τρώγαμε κουτόχορτο εως πρόσφατα για τις δυνατότητες διατήρησης αυτής της πολιτικής αλλά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να τρώμε αυτο το κουτόχορτο!

    εντός της ΕΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΚΗ πολιτική ( Τσίπρα φτύσε την καραμέλλα, τουλάχιστον εμείς είμασταν στους Αδεσμεύτους όταν τα λέγαμε και τα πιστεύαμε! )

    Ως εκ τούτου δεν κατανοώ και τις αντι-νατοικες κορώνες του ΑΚΕΛ ενόσω δεν μιλά ευθαρσώς για αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαική Οικοφρένεια!

    πάλε με το περιπαίξιμον θα την φκάλουμεν;; νομιζετε οτι εχουμε χρονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή