Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

24.2.13

Το κέρδος

Τα ανοιχτά οδοφράγματα και η Λήδρας.

Δεν νομίζω πως ο δικηγόρος του πραξικοπήματος, θα επιτρέψει να χαθεί η δίοδος για τον εκτουρκισμό της κύπρου...

Ούτε ο Μαλάς κουβαλά έτσι μυαλά. Άλλοι, παρά τρίχα, μπορεί.

7 σχόλια:

  1. 11,5% του Λιλλήκα πήγε στο Μαλά

    7.5% στον Αναστασιάδη. Μα πιό λλια στον δικηγόρο;

    Να σας ζήσει η κοινωνική αντίσταση "σύντροφοι".

    Άτε, τωρά που ετέλειωσεν το παναήρι, με το καλό ο Κικης Υπουργός Οικονομικών του "ολετήρα" και καλήν εθνική συναίνεση για νέα πακέτα.

    Και όσο πιο μακρυά μπορείτε από τα μυαλά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι εδώ Ασέρα μου. Στον Ξενή από τον οποίο επήρετε τους ψήφους. Αν νομίζεις πως εγώ δεν είμαι χαρούμενη με ότι ανέδειξε τζαι απέδειξε αυτή η προεκλογική, κάμνεις λάθος.

    α ναι και σιορ να πεις του μαύρου φασίστα που σου έδωσε την κοινωνική αντισταση που εζητουσες για να φάεις τον γκριζο φασιστα του συναγερμού.

    φαντάζομαι πως τουτον το "σιγα σιορ" εν η συνοψη της αυτοκριτικής που θα κάμει το κόμμα...μακρυα που μας ο κοκκινος εθνικός πατριωτης...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΑΚΕΛ δεν θα λαβει μερος σε κυβέρνηση Αναστασιάδη. Θα μείνει έξω με την ΕΔΕΚ. Πριν ένα μήνα έπρεπε να ελέγχει την Τρόικα. Μέχρι τζαι η ΠΕΟ έκαμνεν αντίσταση από μέσα γιατί έκαμνεν το πατριωτικό της καθήκον.

    Τωρα δεν υπαρχει θέμα ελέγχου από μέσα. Μα το ακελ μεσα;;; Κυριε ελέησον! Τί γυρευκει το ακελ σε μια νεοφιλελευθερη κυβερνηση; Το ακελ απλά εβαλεν νεοφιλελευθερους Υπουργους Οικονομικών όταν κυβερνούσε. Θα μείνουν έξω, και θα κάμουν το εθνικο μέτωπο με τους μαυρους φασιστες που τους ειπαν "κεντροαριστερα" για να προασπιστουν τα γκαζια.

    ...τουτον ονομαζεται υπερασπιση της ταξης μας...ως τες άλλες εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπήρχε όλη αυτή την περίοδο μια πολύ μεγάλη πίεση προς "αιρετικούς" αριστερούς ώστε να μην απέχουν , αλλά να πάνε να ψηφίσουν Μαλά, έστω και υπό διαμαρτυρία, για να μην βγει ο υποψήφιος της δεξιάς και θιασώτης της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.Παράλληλα, όσοι έβαζαν αυτήν την πίεση και ενκαλούσαν τους "αιρετικούς" για να πράξουν το σωστό, αναγνώριζαν τη λάθος πολιτική της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, υποστηρίζοντας όμως ότι "τώρα προέχουν οι εκλογές". Να υποθέσουμε λοιπόν, τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές, ότι όλοι αυτοί θα αρχίσουν από αύριο πρωί να κριτικάρουν την ηγεσία του ΑΚΕΛ για τις λάθος πολιτικές του;Περιμένουμε πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην περιμένεις. Το ΑΚΕΛ έκανε αψε σβήσε τον απολογισμό και είπεν και ελάλησεν:

      Οι σημερινές εκλογες είναι παρόμοιες με αυτές του 1993 ( μετά τη πτώση της ΕΣΣΔ ). Πάλι πήραμε περίπου 27% αλλά πολύ εύκολα το επανακτήσαμε στο 35%.

      Μην περιμένεις. Το ακελ είναι σε ενα δρόμο δεσμευσεων και πολιτικών επιλογών εδώ και πολύ καιρό. Μετα την ένταξη μας στην Ε.Ε αυτές οι δεσμευσεις και οι πολιτικές έχουν ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ.

      Και να θέλουν δεν μπορουν πια να κάνουν τίποτα. Θα πρέπει να μας συρουν μαζί τους στον πάτο, Όπως πάντα γράφοντας ωραία ηρωικα συνθήματα. Του τύπου: Πάλης ξεκίνημα, νεοι αγώνες....

      Άκουσα κιολας πως σημερα οι ακελικοι κυκλοφορησαν και το ρητο της Ροζας που εχω εδω στο μπλογκ μου - ψηλά.

      Θα το παιξουν και επαναστατική αντιπολιτευση τώρα....κύριε ελεησον...ότι θυμηθεί ο καθένας...όποτε το θυμηθεί φτάνει να κάμνει την δουλεια του...

      Διαγραφή
  5. "...Να υποθέσουμε λοιπόν, τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές, ότι όλοι αυτοί θα αρχίσουν από αύριο πρωί να κριτικάρουν την ηγεσία του ΑΚΕΛ για τις λάθος πολιτικές του;Περιμένουμε πάντως..."

    Με το συμπάθειο αλλά... ...του Ππίγκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή