Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

24.2.13

"Όπου ακούς πολλές "συνθήκες" περίμενε την συνθηκολόγηση" ( Γ.Κ )

Όπως είπε ένας σύντροφος, αυτός που προδίδει την εργατική τάξη αναπόφευκτα θα προδώσει και την πατρίδα του.

Οι τουρκοκύπριοι σας εμαράναν...μεταφέρετε στα σπλάχνα σας ένα κοινωνικό καρκίνο. Η πατριωτική αριστερά ήβρεν συγκλίσεις κατά του δικηγόρου των πραξικοπηματιών με τους Τουρκοφάγους. Άλλαξεν ο άδρωπος σιόρ! Εντέλει εν άλλαξεν..όι τζείνος ο άδρωπος, δηλαδή ο Τάσσος αλλά ο άλλος άδρωπος...αυτός που αναγιώνετε τόσα χρόνια μέσα στο κόμμα σας...

Εν αντρέπεστε....ο κομματικός φανατισμός τζαι η υποτιθέμενη αντίσταση στον νεοφιλελευθερισμό σας οδήγησε σε αυτή τη ξεφτίλα!

Τζαι να μεν έρτει κανένας να με ρωτήσει ή να μου πει πως κάμνω υποθέσεις για τους ακελικούς τζαι πού ξέρω τί θα εψηφίζαν αν επαίρναν ο Λιλλήκας...κανεί περιπαίξιμον! Εν σας θέλω! Εν σας θέλω με έτσι καρκίνωμα που κουβαλάτε, προδότες!

Επουλήσετε την τάξη σας και ορίστε ποιόν είναι το αποτέλεσμα. Ότι ήσασταν έτοιμοι να πουλήσετε τζαι την πατρίδα σας, αλόγιστα τζαι φανατισμένα. Ύστερα λαλεί τε μου εμένα για ξεκάθαρες επιλογές τζαι για συνειδήσεις! Ενομίσετε πως η πολιτική πραγματικότητα εν τα ωραία σας λόγια μες το ίντερνετ τζαι στα μπλογκ σας. Πολιτική πραγματικότητα εν τζείνον που αναγιώσετε...Μπορεί να εγλυτώσαμεν τζαι παρά τρίχα την καταστροφή με μιαν εκλογή Λιλλήκα για την οποία εσείς θα ήσασταν υπεύθυνοι.

Έτσι πατριωτισμό να τον βράσω! Κουφάες εγώ μες τον κόρφο μου εν θέλω!

2 σχόλια:

  1. Πού ήταν η Κ.Ε αυτήν την εβδομάδα; Εννεν η Κ.Ε που έλεγχε το επιτελείο τζαι τη Χαραυγή; Ή η Κ.Ε γίνεται "ατομικές συνειδήσεις" όποτε εν της συμφέρει και "λαικό κίνημα" όποτε της συμφέρει;

    Τίποτε τσίππα; Πού ήταν οι ακελικοί να κατακρίνουν τα δημοσιευματα; Πού ήταν η γραμμή του κόμματος να μεν ζητήσει από κανένα συνεργασία, ουτε απο τους Λιλλήκες ούτε απο την Εδεκ ούτε απο κανένα!
    Απλα να ρωτούμε: μα ηταν να τους αφηκουμεν του αναστασιάδη σιόρ; Όχι να μεν τους αφήσουμεν! Να πάμε με τον Καρατζαφερη για να εκλεγούμεν! Διότι είναι απλοί εργαζόμενοι και αυτοί!

    Το πάρτυ με τον απολογισμό των εκλογων που θα κάμει το ακελ πότε θα αρκέψει; Να δω τί θα πείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υβριστικά φυλλάδια , κατά του Προέδρου Χριστόφια , που βρέθηκαν σε εκλογικό κέντρο της Λεμεσού,εξετάζει η αστυνομία. Στο φυλλάδιο με τίτλο ´´ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ´´ που υπογράφεται από τον ´´Απέλευθερωτικό Στρατό´´, εντοπίστηκε από πολίτη στο σχολείο Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό.
    Το συγκεκριμένο φυλλάδιο, που δημοσιεύουμε πιο κάτω, αναφέρει κατά λέξη:


    ´´Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, κηρύττει τον πόλεμο μέχρις εσχάτων στην Κυβέρνηση του Χριστόφια επί εσχάτη Προδοσία ,δια την σφαγή στο Μαρί. Την δολοφονία των αξιωματικών και ανδρών του Πολεμικού μας Ναυτικού. Για το ξεπούλημα της πατρώας γης. Η γη αυτή που πατάμε, μας την κληρονόμησαν οι πρόγονοι μας και θα την παραδώσουμε στους επόμενους, όπως μας την δώσανε. Για τον διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο σας. να ετοιμαστεί να μεταναστεύσει μαζί με τις οικογένειες τους για τα εγκλήματα και την καταλήστευση αυτού του τόπου. Τα οδοφράγματα κλείνουν, όσοι μπαίνουν στις κατεχόμενες περιοχές - από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής μένουν, όσοι βγαίνουν θα κρεμμάζονται στους στύλλους της Ηλεκτρικής για να τους βλέπουν κάθε πρωί οι κάτοικοι προς παραδειγματισμό .Όσοι συναλλάζονται με τις κατεχόμενες περιοχές θα εκτελούνται επι τόπου. Οι αστυνομικές δυνάμεις να μην επέμβουν, αν επέμβουν θα εκτελούνται ως δυνάμεις κατοχης . Κανείς δεν μπορεί να σταθει στο δρόμο μας .
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ´´

    Η Αστυνομία εξετάζει το συγκεκριμένο φυλλάδιο, ενώ ο δημιουργός του παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος.


    Μα εν να τους αφήσουμεν του Αναστασιάδη σιόρ;! Όι, λουθείτε τους τωρά...εν το πατριωτικό μέτωπο κατά του πραξικοπήματος τουτον τζαι στον δικηγόρο του! Στον οποίον εν να βουράτε για την προάσπιση της δημοκρατιας ΣΑΣ αύριο...διότι έπρεπε να σώσουμε τες τράπεζες για το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή