Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

29.1.13

Το debate για το Κυπριακό.

Μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλα-α-ζια...

Τί εκαταλάβαμεν; Το πιο πάνω...

Αναστασιάδης: ( δίχως αρχή δίχως τέλος και κυρίως δίχως μέση )
Το 2004 αυτό έκρινα πως πρέπει να στηρίξω - το ΝΑΙ - αλλά λίγες μόνο μέρες μετά το δημοψήφισμα δήλωσα πως σέβομαι την απόφαση του κυπριακού ελληνισμού και το ΟΧΙ. Ο κ. Λιλλήκας πρέπει να σταματήσει να ψεύδεται χρησιμοποιώντας το όνομα του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, γιατί ο αείμνηστος ήταν ΥΠΕΡ της ΔΔΟ! ( καλά Νίκο μου, ο Δημήτρης τουλάχιστον είπεν μας ότι "άλλαξεν ο άδρωπος" το 2003 τζαι πες εγέλασεν του, εσένα επήρεν σου μιαν δεκαετία να πεις τούντη ψεφκιάν; Άθλιος...Δεν εβάλαμεν τον όρο ΔΔΟ στο μίνιμουμ πρόγραμμα με το ΔΗΚΟ διότι δεν χρειάζονται "αστερίσκοι"...Δεσμεύομαι πως δεν θα επαναφέρω τέτοιο σχέδιο, διαγράφω και την πολιτική πορεία του Κληρίδη που εκούντησεν για την δημιουργία και τους όρους του ΑΝΑΝ, και κάνω τουμπεκί για το γεγονός πως το 2004 εκατάγγειλα τον Τάσσο στη διεθνή κοινότητα. Λέω τζαι συγνώμη με τον πιο επίσημο τρόπο. Όπως  αποδόμησα τον Τάσσο τότε, έτσι τζαι εγώ θα αυτο-αποδομηθώ τζαι δεν θα είμαι προσωπικά ο διαπραγματευτής...πππεεε ενοχές για τα ψηφουλάκια....

Μαλάς: ( και η βάρκα γύρισε μόνη...δίχως μέσα τον ψαρά... )
Το 2004 ψήφισα ΝΑΙ γιατί δεν είχα επαρκή πληροφόρηση...μα τούτον εν ήταν το βασικό χαρτί των Νενέκων κατά του Τάσσου που την ανάποδη; Πως ο λόγος που ο κόσμος ψήφισε ΌΧΙ ήταν γιατί ο Τάσσος και η κυβέρνηση τότε εδαιμονοποιούσαν αντί να αναλύουν το σχέδιο στον κόσμο; Σήμερα που έχω επαρκή πληροφόρηση  θα έκαμνα άλλα...
Το σιηρόττερον δεν δεσμεύομαι από τις προτάσεις του Δ. Χριστόφια για το κυπριακό. Αυτές δεν υπάρχουν ΚΑΝ πάνω στο τραπέζι, αν εγώ αναλάβω...δηλαδή, 5 χρόνια Δημήτρη εκόλλας μπρίκια, διαγράφεται η πενταετία σου ακόμα και από τον Μαλά...Ο κ. Λιλλήκας να σταματήσει να ψεύδεται για τον αείμνηστο, διότι ο αείμνηστος το 2005 σε συγκέντρωση του ΑΚΕΛ ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ της ΔΔΟ...είπα πιο πάνω, πως μια ψευκιά μπορεί να θεωρηθεί λάθος ωσπου να κάμεις το πείραμα...αφού το έκαμες, ξέρεις πως ο Τάσσος ήταν κατά της ΔΔΟ. Ανάγιωσεν τζαι θκυο λεβέντες γιούδες που τωρά κοσμούν την υποψηφιότητα Λιλλήκα. Εν τζαι εν τυχαίο έννε; Σε τούντες περιπτώσεις, λαλείς πως το ακελ έκαμεν λάθος εκτίμηση για τον Παπαδόπουλο που τότε, τζαι σταματάς να συνεχίζεις την ίδια ψεφκιάν απλά για τους ψήφους. Εκτος αυτού, μας είπες πως το τελευταίο σημαντικό βήμα - αφού φκάλλουμεν έξω τες προτάσεις Χριστόφια - το έκαμεν πάλε ο Τάσσος τζαι είναι η συμφωνία της 8η Ιουλίου. Τζαι ο Βασιλείου ως εγγύηση για τα κέρδη στην οικονομία....επειδή τάχα ο Βασιλείου εν αντιπροσωπευτικό δείγμα τζαι των εκατομμυριούχων νεοφιλελεύθερων του τόπου, έννε κανένας άσχετος, τζαι ξέρει που τούντες δουλειές...( υπάρχει τζαι νέα κατηγορία τωρά: αριστεροί νεοφιλελεύθεροι; τί μας λαλείς τον Βασιλείου ως πρότυπο για να ησυχάσουμεν δηλαδή; )Ευρωλάγνος τέλεια ο Σταύρος. Κάτι σαν την Πραξούλα στο αρσενικό.

Λιλλήκας: Ο Τάσσος ήταν κατά της ΔΔΟ. Ναι εν αλήθκεια. Εν η μόνη αλήθκεια που λέει τούτος ο τύπος, τζαι γυρών της έφτιαξεν ένα τερατούργημα, με όνειρα για Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, δηλαδή με λλία λόγια, να ετοιμαζούμαστεν να αναλάβουν "Στρατιωτικοί" τη διαπραγμάτευση του Κυπριακού...άψογα!! Ο "δημοκράτης" Νίκος Σαμψών μας εφκήκες Γιώργο. Φασίστας με τα όλα σου!! Πιο αναλυτικά να πω κάτι νομίζω εν περιττό.


Συμπέρασμα. Είπα το στην αρχή. Κανένας δεν ξέρει, ούτε τί θα γίνει με το κυπριακό, ούτε πως θα το διαπραγματευτεί, ούτε πως θα πιέσει την Τουρκία, ούτε τίποτε. Επιπλέον κανένας δεν ξέρει ή δείχνει να μεν υποψιάζεται πως το χαρτί για το κυπριακό πλέον δεν το κρατούμεν εμείς, τζαι ότι θα μας παίρνουν τριφτούς λόγω μνημονίου και πως η λύση θα γίνει χωρίς εμάς αλλά για μας χωρίς να το πάρουμεν πρέφα...είμαστε χωρίς τίποτε τζαι σαν να δεν επέρασαν 5 χρόνια, σαν να είμαστεν πριν την διεκδίκηση της προεδρίας τότε, πριν την ήττα του Παπαδόπουλου, πριν που ούλλα...δηλαδή απλά σε ένα περίπου άγνωστο χώρο και τόπο.







6 σχόλια:

  1. Με 2.400 τυφέκια, τύπου Ζάσταβα, τα οποία βαίνουν προς τελική απόσυρση από την ΕΦ προτίθεται να ενισχύσει τον στρατό το Μάλι η Κυπριακή Δημοκρατία.

    Σύμφωνα με πηγές, η Κυπριακή Δημοκρατία έχει γίνει το πρώτο Κράτος Μέλος της ΕΕ που κάνει άμεση προσφορά στρατιωτικού υλικού προς τον στρατό του Μάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εθνικές αρχές της χώρας έχουν διαμηνύσει προς την ΕΕ και τις ΗΠΑ πως οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας έχουν άμεση ανάγκη στρατιωτικών τυφεκίων, μια ανάγκη την οποία έχει επίσης επιβεβαιώσει η γαλλική αποστολή στην αφρικανική χώρα. Η απόφαση φέρεται να έχει ληφθεί στα πλαίσια των σχετικών Ομάδων Εργασίας της ΕΕ.

    Τα Ζάσταβα είναι ημιαυτόματα τυφέκια–αντιγραφή των καλασνίκοφ, διαμετρήματος 7.62mm και οδηγούνται προς τελική απόσυρση από την ΕΦ, αφού είναι παρωχημένης τεχνολογίας.

    Κάτω από την απειλή της επέλασης ισλαμικών δυνάμεων στην χώρα, η Γαλλία έχει ήδη εμπλακεί στο Μάλι με χερσαίες και εναέριες δυνάμεις, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις δυνάμεις της εκεί κυβέρνησης να αμυνθούν κατά των ανταρτών που συνδέονται με την αλ Κάιντα. Η συνδρομή της Κύπρου θα ενισχύσει νεοσύστατες μονάδες του στρατού της χώρας.


    χωρίς σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...προσπαθούμε όμως ακόμα, κάποιοι απο μας να μην γίνουμε εντελώς πικρόχολοι, για την κοροιδία σε βάρος του λαού, για τον λαικισμό με τις "πέμπτες φάλαγγες" και για άλλα πολύ χειρότερα δείγματα συσκότισης της πολιτικής πραγματικότητας. προσπαθούμε να αποφεύγουμε και τα μαλοξ κάθε φορά που ακούμε για "μύλους" της δεξιάς από αυτούς που οι ίδιοι έγιναν "μύλοι της δεξιάς" και των οικονομικών συμφερόντων των Ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου, και οι οποίοι εκμεταλλεύονται την αμορφωσιά και την αθωότητα του απλού κοσμου, βάζουν αυτον τον κόσμο να στηρίζει τον Ιμπεριαλισμό στο όνομα της αριστερής τάχα ιδεολογίας.

      προσπαθούμε, να μην είμαστε εντελώς πικρόχολοι, αλλά ούτε αυτό εκτιμάται και ούτε πρόκειται να εκτιμηθεί.

      Διαγραφή
    2. Όι ότι νάναι τυφέκια, ζασταφκιές made in Yugoslavia, για να απαλλαγούμε που το ενοχικό αδέσμευτο παρελθόν μας.

      Διαγραφή
  2. στελιος παπαλαγκι

    Κάπως έτσι το ντιμπειτ....
    Τωρά για το Μαλι, με τρώει η περιέργια αν θα εμφανιστεί η πληροφορία στην επόμενη ανάλυση για την γαλλική ιμπεριαλιστική επέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Μάλι εγώ το έμαθα από τον Μαλά ψες στο ντιμπέιτ. Για αυτό το έψαξα σήμερα. Εν το άκουσες; Ήταν πάνω στην κουβέντα για το ΝΑΤΟ και το αν θα στέλλουν οι κύπριες μανάδες τους γιουδες τους στο Αφγανιστάν και το αντιπαρέλαβε με το Μάλι...

      οκ...εν θα γελάσω...είπα να συγκρατηθώ με το πικριλλίκιν, διότι αν πω τζαι αρκέψω εν να μεν με συνάουν...

      Διαγραφή