Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.1.13

Οι ΗΠΑ θα κάνουν αληθινό το" Όραμα" της Ε.Ε αντί της Ε.Ε που δεν τα κατάφερε!

Δημοκρατικός - αντικομμουνιστικός άξονας. ( πιο δημοκρατικά πεθαίνεις...!!!)

Ισραήλ - ΗΠΑ - Βρετανία - Γαλλία - Ελλάδα - Κύπρος.

Είμαστε ήδη στο τραίνο - όχι αυτό που απεργεί, το άλλο - και οδεύουμε προς την αντίσταση και τη νίκη (;)! Λέω εγώ τώρα...

Μπόνους: Σύμφωνα με τη Ρένα ( μία είναι η Ρένα, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ξαναγεννημένος. Ε μα εν τζαι εν να πεθάνουμε μόνοι μας στην αντίσταση! Είναι και η Ρένα στο σουρεαλιστικό τραίνο της Ιστορίας και όλοι μαζί μια μέρα θα δικαιωθούμε Ιστορικώς! Ο άξονας τζαι τα μμάθκια σας! )

Τα βάσανα μας εν πίσω...


1 σχόλιο: