Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.3.10

Κραταιά ως θάνατος αγάπη!

Παρασκευή 5 Μαρτίου

9.30 π.μ ,γραφείο
Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα; Ότι η Τζούλια εργάζεται και ως πορνοστάρ; Ή το ότι βγαίνει στον (Γ)λιάτσο να κάνει δήλωση ότι της έκλεψαν προσωπικές της στιγμές με τον φίλο της; (πιο δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά ρε μαλάκα) κάτι το οποίο την εκθέτει και την στενοχωρεί!!! 100 χιλιάδες αντίτυπα έφυγαν μέχρι το απόγευμα 20 ευρώ έκαστον.

Πόσα αντίτυπα άραγε θα έφευγαν για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την κακοποίηση γυναικών, διερωτούμαι.
Τώρα θα έχουμε και τις τρελαμένες γεροντοκόρες να μας καταδιώκουν με τις εντολές του Θεού να μας κηρύττουν το Ήθος! Δουλειά δεν είχε ο διάολος! Στη Τζούλια και τις γεροντοκόρες που δεν ξεμένουν ποτέ στην ανεργία το πιο κάτω: Ο κόσμος είναι ένας και είναι όλος δικός σας κορίτσια!



12.00 π.μ, γραφείο

Παύση κενού. Χορός με τη σκιά μου. Cundu luna vini.

2.00μ.μ, γραφείο, ενημέρωση.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απεφάνθη. Ο γάμος τελείται μεταξύ φύλων και όχι μεταξύ ατόμων. Οι θεούσες κατοχυρώνουν ξανά τα δικαιώματα τους στην εργασία διάδοσης του λόγου της Αγάπης. Θεούσες – Τζούλια 1-0. Αριστερή κυβέρνηση. Σκατά στα μούτρα μας.



5.00μ.μ, σπίτι

Στο Μανώλη Γλέζο



6.00μ.μ, σπίτι

Απόφαση του ΕΔΑΔ. Κλείνουμε και την πτυχή του κυπριακού για το περιουσιακό;Στα μπλογκς τρέχουν οι συζητήσεις. Ποιος είναι αριστερότερος του αριστερού, τι πάει να πει το ΑΚΕΛ δεν έχει κάνει εγκλήματα εναντίον του τόπου και ποιος είναι ο Χατζηπετρής επιτέλους να ξέρω σε ποιόν να φορτώνω το αντίτιμο της τιμής μου.



11.30 μ.μ, εκτός

Παύση κενού. Χορός με τη σκιά σου.

Σάββατο 6 Μαρτίου,3.30π.μ, εκτός
Σχισμή στο κενό διάρκειας κάποιων δευτερολέπτων. Προβολέας. «Μες το σκοτάδι χάνεται η ασκήμια μου, μέσα στο φως λάμπει η ομορφιά σου».

Σάββατο 1.30μ.μ, σπίτι
Φως. Μυρίζει άνοιξη. Δεν είναι αρκετό που φυτρώνουν στους αγρούς λουλουδάκια….
Πάω να διαβάσω. Για την επιστροφή της Φιλοσοφίας, Κραταιά ως θάνατος αγάπη!

4 σχόλια:

  1. Καίρια όλα αυτά που οξύτατα θίγεις. Δυστυχώς απομένει ο χορός με τη σκιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Νάσια

    μας απομένει κι ένας "μάγκας" Νάσια...κι ο χορός με τη σκιά μας...είναι πάντα χορός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @rose

    ...και όλα κατά πάνω μας.αλλιώς κάθεσαι σε ροζ συννεφάκι και αγναντεύεις τα άλλα ροζ,κίτρινα,γαλάζια συννεφάκια...ποιά η αξία όμως;αν δεν μαγευτείς από το μαύρο και το κόκκινο της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή