Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.1.15

Εχω χαθει στο ευρος αυτης της Λαικής Συμμαχίας. Καποιος να με βοηθησει να βρεθώ!

Συγνωμη, αλλά όσο ζώο και να ειναι καποιος, μετά και απο αυτο, πρέπει να τραβήξει την κουρτίνα και να δει.

Κανένα άλλο σχόλιο. Εχω διαβάσει ήδη πολλά ερμηνευτικά σχόλια για όσους ακόμα τολμούν να διαμρτυρονται και να μιλάνε.  Γι αυτο, όσο ζώο ή κατα το προσφιλεστερο κυπριακό, όσο χτηνον τζαι να ένι καποιος, χτηνον με την καλη εννοια, δηλαδη να θελει να πιστεψει με τυφλη εμπιστοσυνη σε κάτι, όσο πιστο γαδουρι τζαι να ειναι καποιος, εν ο τέως τα μαυρογέρημα τζαι τα σκοτεινα!!
Ποιός άλλος φασιστας αντιδραστικος έμεινε να συνταχθει; Ποιο αλλο λαμογιο της Ιστοριας και της Πλουτοκρατιας έμεινε;
Αυτο που φοουμαι ειναι πως ολες αυτες οι ενδειξεις θα χαθουν στο χωνευτηρι της  ιδεολογικής ερμηνειας πως ταχα ο λαος καθοριζει και καλά τις δυναμικές. Ότι η ΧΑ, ο Πολυδωρας, ο Τεως είναι "δυναμικές"...

Ενταξει εκαμε δυο δηλωσεις η ΧΑ, Ο Πολυδωρας, ο Τέως γιατί υπερβαλλεις;

Αυτο περιμενω ως αποτιμηση των φαινομενων. Πλεον το τερατωδες απαιτειται να γινεται αποδεκτο ωε περιπου αυτονοητο! Μα ειναι κυβερνηση της αριστερας τουτη καλε;;; Και ολα τα καθαρματα να την στηριζουν;;

Στο μεταξυ ο Καμένος αλωνιζει την Ελλαδα και καταθετει στεφάνια ηρωισμού..και ανασηκωνει το εθνικο φρονημα των Ελληναράδων!



3 σχόλια:

  1. Κάνε ένα κρύο ντούζ και διάβασε τα Άπαντα ή την βιογραφία του Τάσου Παπαδόπουλου για να καταλάβεις,.Ποτέ δεν είναι αργά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφησες ονομα. Αρα υποθετω πως εισαι συριζοπουλο Κυπρου που επειδη δεν ξερει που να παει να κρυφτει λασπολογει...ναι ο Παπαδοπουλος ηταν ο Μιχαλολιακος τη Κυπρου και ο Καμενος της Κυπρου και ο Τεως Βασιλιας! Το γεγονος πως εισαστεν επικινδυνοι δεν ειναι καθολου καινουριο...ειδικα απεναντι στην Κυπρο, η ανευθυνοτηττα του συριζα αποδειχτηκε "ριζοσπαστικοτατη"! Λαφαζανη;ς στο Υπουργειο Ενεργειεας, Καμενος στο Αμυνας και Κοτζιας στο Εξωτεικων. Αν εισαι Κυπραιος τχσι κσμνεις γαργαρα αυτα τα γεγονοτα για το χατηρι του συριζα ή του οποιουδηποτε κομματος της Ελλαδας σκατα στα μουτρα σου!! Και αν μου πεις και ποιος εισαι να σου το πω και μπροστρα σου!!! Εκτος αν θελεις να μας πεις για τη σταση του ΚΚΕ στο σχεδιο ΑΝΑΝ για να μεν καταπιεςι την γλωσσα σου για την ΧΑ, του Καμενους και ολο το φασισταριο, περαν απο το πασοκ που καθοριζει σημερα το μελλον της Ελλαδας και της Κυπρου. δΕΝ Θα μου εκαμνε εντυπωση να φταιει παλε το ΚΚΕ. Που ατομα τοσο θρασυδειλα για που βαλλουν τον καθε Τσιπρα πανω απο την Κυπρο ή τον οποιοδηποτε ξαναλεω, περιμενω τα ουλλα!!! Ατε πε μας τζαι ποιος εισαι που εν θελεις να δεις τα γεγονοτα...επειδη εν τα επεριμενες προφανως...ησουν βολεμενος στην συριζαικη σου κοσμαρα μαλλον!!

      Διαγραφή
  2. Λέμε, εδώ στην Ελλάδα (ακόμα, τουλάχιστον) :

    - Αν σε παινεύει ο εχθρός σου, ψάξτο !

    Αυτοί, όχι μόνο δεν το ψάχνουν, αλλά το ... προβάλλουν κιόλας !

    Όπως προβάλλουν (θυμίζει άραγε σε κάποιους εκείνο το Σημητικό "ευχαριστώ τους αμερικάνους") την συμπαράσταση των ΕΠΑ !
    Και έτσι είπαν οι ΕΠΑ, και πήρε τον Βαρουφάκη τηλέφωνο ο αμερικάνος αντίστοιχος υπουργός και ... δώστου και ... ξανά μανά !

    Ε, ρε, που κατάντησε η ... "αριστερά" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή