Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.1.15

Ήρθε η δημοκρατία στα ίσα της. Μπράβο σστη ΧΑ


Τα χρυσαυγουαλα τιμησαν τα Ιμια, οι αντιφασιστες εκαναν την αντιπορεια τους και δεν ανοιξε ρουθουνι. Αντιθετα ο κοσμος εκανε ανενοχλητος τη βολτα του, ουτε αστυνομια, ουτε κλειστα μετρο ουτε τιποτα. Τί πιο φυσιολογικό σε μια δημοκρατια, να παρελαυνουν οι φασιστες δημοκρατικα; Τί πιο φυσιολογικο με αριστερη κυβερνηση που εξελεγει πριν μια βδομαδα η ΧΑ να μην προκαλει επεισοδια; Μπραβο στη ΧΑ. Είδες αμα ειναι μαγκιορικη η κυβερνηση με μηχανοβιους χωρις γραβατα ξερει και η ΧΑ ρε α παιδι μου να συμπεριφερθει δημοκρατικα!Εδω θα συμπεριφερθει δημοκρατικα ο Ιμπεριαλισμος, η ΧΑ γιατι να εχει προβλημα; Μπορει να τους ειχαμε παρεξηγησει τους ανθρωπους..Πηγε και ο Φυσσας απο μια παρεξηγηση.
Τί να πω; Μπορει αυτο να ειναι το ιδανικο των Ελληνων, να γινουν σουπα κολοκυθι γλασε. Ως γνησιοι απογονοι και του εαμ-ελας.Ε τί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου