Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.1.15

Εθνικιστής, Ρατσιστης, Αντισημίτης, Ομοφοβικος - ποιός το περίμενε - οι υποκρισίες των νεοφιλελευθερων της Κυπρου.

Όλοι παθαμε ενα ταρακουνημα απο τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, νομίζω κανεις δεν το περιμενε, αντιθετα ολοι νομιζαμε πως ειχαμε ξεκαθαρισει για το ποιός ειναι ο συριζα απο ενα σημειο και περα γιατι οι δηλωσεις και οι κινησεις του κόμματος εδειχναν καθαρα την αφοσιωση στον δυτικό αξονα στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Κατι που δεν αλλαξε βεβαια λογω της συνεργασίας με του ΑΝΕΛ.
Κυρίως δεν περιμεναμε εμεις εδω στην Κυπρο, όπου η υπόθεση "Εθνικιστικό Υπουργείο Αμυνας, Ελληνικός Στρατος και ΕΛΔΥΚ συνδεεται με τις πολυ μαυρες σελιδες της Ιστορίας μας.
Μια πρωτη - δική μου αντιδραση - είναι πως η κίνηση του συριζα να υπουργοποιησει ενα ατομο εντελως κολλημενο με την Κυπρο απο την ακροδεξια σε ενα τετοιο υπουργειο, καθιστα τον συριζα ακραία επιπόλαιο απεναντι στην Ιστορια της Κυπρου και τα αισθηματα του Κυπριακου λαου, να το πω λαικά, η πρωτη πολιτική πραξη του συριζα ήταν να μας γραψει στα παπαρια του!
 Όχι δεν το περιμενα. Νομιζα πως ξεραμε με ποιους εχουμε να κανουμε αλλα τελικα δεν ξερουμε με ποιους εχουμε να κάνουμε, ανα πασα στιγμη μπορει να μας βγαλουν άλλο ασσο απο ο μανίκι.
Δεν γνωριζω, ουτε μας αφορα η αληθεια, ποιοι κυκλοι του Κεφαλαίου του βαθεως δεξιου κραταιού αστικού κρατους επεβαλαν τον Πανο Καμενο στον Τσιπρα. σιγουρα ομως μπηκε εκει για να αντιπροσωπευσει το μεγαλο ελληνικό Εθνικο Κεφαλαιο, το οποιο βλεπει την Κυπρο σαν προεκταση της Ιδιοκτησίας του και του πλουτου του - εξου και οι τσιριδες του Πανου.
Κατα τον ιδιο τροπο μας βλεπουν ολοι οι "ακροδεξιοι Παίσιοι" και η συνεργασία αυτη ηταν ενα απροσμενο δωρο και στους ακροδεξιους κυκλους της Κυπρου

όπως έλεγε το σποτακι του Πανου "ξεκολλα Αλεξη" θα ηθελα να πω κι εγω στον Πανο για μας "ξεκολλα Πανο και γενικως ξεκολληστε απο την Κυπρο και αφηστε μας ΗΣΥΧΟΥΣ όλοι οι υπερπατριωτες!!

Βγηκαν ομως και οι νεοφιλελευθεροι του δησυ ενοχλημενοι απο αυτη την συνεργασια.
Μα ειναι ακροδεξιοι ειπε η Ξενια Κωνσταντινου στην εκπομπη του Μανωλη Καλατζη οπου ηταν φιλοξενουμενη μαζι με τον Χριστο Χριστοφιδη.
Δεν ξερω απο ποτε ενοχλειται ο ΔΗΣΥ και οι φιλοι του δησυ με την ακροδεξια. Δεν ειδα να ενοχληθει με τους κ.κ Υπουργους Μακη Βοριδη και Αδωνι Γεωργιαδη. Ουτε ειδα κανενα να ενοχλειται με τον ακροδεξιο Χασικο και τους ακροδεξιους του ΕΥΡΩΚΟ ή με την Ελενη Θεοχαρους.
Μαλλον η μη ανοχη στην ακροδεξια αφορα την ανοχη/αγαπη στους νεοφιλελευθερους στο Ποταμι, με τους οποιους ηθελαν πολλοι εδω στην Κυπρο, που είναι πολιτικα ξεμπαρκοι και παριστανουν τους επανενωτικους, να συγκυβερνησει ο συριζα.
ήταν και το εισιτηριο το Ποταμι να εισελθουν στην "αριστερα" της Κυπρου απο τα πλαγια.
Καποιοι κυνηγουν με παθος βουλετικες καρεκλες ή άλλου ειδους νομιμοποίηση μεσα στο ακελ - αλλα θελουν κι ενα αλλοθι ως ειναι αριστεροι, που δεν το εχουν...η συμβουλη μου ειναι να μην βριζουν πολυ τον Τσιπρα γιατι μεχρι το τελος της θητειας του μπορει και να συγκυβερνησει με τους Ποταμισιους που ξερεις; Κι εται να δικαιουνται κι εκεινοι ποντους στη αριστεροσυνη.

Όσον αφορα σε μας, αν κρατουσαμε μικρο καλαθι για τον συριζα, τωρα δεν κραταμε καν καλαθι, κραταμε "μιαν καρω μαντηλια" όσο οσο να χωρει μεσα κανενα κυπριακο μυρωδατο λεμονι" ωσπου να μας το πιασουν τζαι τζεινον να το ποσφυξουν παλε οι αδελφοί  μας...

Πολλα απογοητευμενη με τες ενδειξεις...

από Αυτοκαθορισμός


Όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει..
  
Ο απόλυτος εφιάλτης για πολλούς, αλλά όχι ακόμα για τους εντός της κυβέρνησης. Πότε θα καταλάβουν πόσο βοηθούν αυτό που θα σαρώσει όλο το "δυτικόφιλο" εποικοδόμημα;
Πολύ γέλιο παιδιά!
Ευχαριστώ Σύριζα!
Η διεθνιστική "αντι-ιμπεριαλιστική αριστερά" στοχοποιεί, μαζί με το Σίχαμα Θεοδωράκη (Ποτάμι), τον ρωσσόφιλο εθνικιστή Καμμένο..
Διατί άραγε;
Πόνεσε αλήθεια πολύ;
Ποτέ δεν είναι αργά να συγκροτήσετε μέτωπο, εκτός και εντός κυβερνήσεως, με το Ποτάμι και την Άθενς Βόις (Βόδια)..
Ο Πάνος θα κάνει μεγάλο εθνικιστικό και φιλορωσσικό ντόρο και πρόκειται να προετοιμάσει τον νέο δεξιό χώρο, που συν τοις άλλοις, και προς αφρίζουσα κατάπληξη όλων των ευρωδούλων, θα είναι ακομπλάριστα φιλορωσσικός, παρά τον ρεαλισμό τού ιδρυτή του. Ο άνθρωπος έχει κάνει το "άλμα" του. Οι συριζαίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μιας και ανοίγουν την πόρτα μόνοι τους με τον Κοτζιά, που συνφαντασιώνεται μαζί με τον Τσίπρα (ο φαινομενικά ξύπνιος) ένα πολυπαιχνίδι τύπου Αντρέα Παπανδρέου, σε μια εποχή όμως που θα επιβάλλει επιλογές. Ρωσσία ή ΗΠΑ; Ρωσσία ή Δύση; 
Ευχαριστούμε τον Τσίπρα που είναι τόσο έξυπνος βλάκας ευρωπαϊστής. Μετά τους ευρωηλίθιους φιλελεύθερους ήρθαν οι άνθρωποι όλων των δυνατοτήτων. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για μεγαλύτερες αντιφάσεις στο φιλοδυτικό και "διεθνιστικό" στρατόπεδο..
Προσέξτε "σύντροφοι" μην σας υπερκεράσει ο Πάνος, και σεις βρεθείτε με την οακκε και τους "αυτονομο-καταστασιακούς" στα σκουπίδια ενόσω θα αναπτύσσεται ο νέος εθνικισμός. Και τι θα πείτε τότε; Την δυναμική την άνοιξε και ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα είδατε που είναι. 
Αλλά το ξαναλέω: 
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Ευχαριστώ Σύριζα! 
Πολύ σας βόλεψε η Χρυσή Αυγή. 
Τώρα έρχονται άλλα.,.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου