Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.1.15

Ο Πανος Καμένος θα" τιμήσει" την 1η Απριλίου στην Κυπρο;

το διαβασα μολις τωρα σε τοιχο συριζαίας που ζει στη Κυπρο, που το εγραφε κιολας με καμαρι..οριστε που κατηγορουσατε την αριστερα για διεθνισμό και οτι δεν ειναι επαρκως πατριωτική....!!!

Αν δεν ειναι μπαρουφες από μια φιλη συριζαία που τα εχει παιξει ετσι κι αλλιως εδω και δυο βδομαδες ( ανεβαζει σημειωματα με καρδουλες για τον Αλεξη και ντρεπεται για το ΚΚΕ λεει...) και αλλα ωραία και ευσταθει πως ο Καμενος ανηγγειλε επισκεψη στην Κυπρο την 1η Απριλίου που γιορταζουν οι της ΕΟΚΑ - Αλέξη θα φαει ντοματες ο υπουργος σου με μια σημαιουδα του συριζα καρφιτσωμενη πανω στις ντοματες!!


ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ!!

Θα μαθω παντως και θα ενημερώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου