Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

2.5.12

Το ελληνικό έθνος ξεκληρίζεται από τον ιό του Έιτς!

Ποιός να μας τό ΄λεγε! Ούτε ο νεο-οθωμανισμός, ούτε το ΔΝΤ, ούτε η Μέρκελ, ούτε ο ΓΑΠ, ούτε η ΝΔ θα είναι αυτοί που θα δόσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα. Απρόσμενα και τρεις μόνο μέρες πριν από τις εκλογές 11 ιερόδουλες φορείς του έιτς που "σκόρπισαν" κυριολεκτικά το ιό γίνονται η αιτία να ξεκληριστεί το έθνος!

Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς οι 11 ανίερες ιερόδουλες μετέδοσαν τον ιό σε περίπου 1400 άντρες. 

Από αυτούς οι 1100 που είναι παντρεμένοι και έχουν και από μια σταθερή εξωσυζυγική σχέση μετέδοσαν επίσης τον ιό σε άλλες 2200 γυναίκες.

Σύνολο ως τώρα: 11 + 1400 + 2200 = 3611

Συν 300 γυναίκες που ήταν γκόμενες των υπολοίπων 300 που ήταν ελεύθεροι = 3911

Από τις γυναίκες των παντρεμένων φορέων δε, 950 διατηρούσαν άλλη παράλληλη εξωσυζυγική σχέση εκτός του συζύγου τους, συν 950 άντρες φορείς που καλά περνούσαν με το κέρατο τώρα την έπαθαν.

Σύνολο μέχρι στιγμής: 4861

Προσθέστε σ΄αυτά πως οι 1400 άντρες που είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή με τις ανίερες ιερόδουλες έκτοτε, ξαναεπισκέφθηκαν άλλους οίκους από 4 φορές ο καθένας και μετέδοσαν τον ιό σε άλλες 5600 ιερόδουλες!

Σύνολο μέχρι τώρα: 10,461.

Υπολογίστε πως οι 5600 αυτές ιερόδουλες τηρουμένων των αναλογιών του 11 επί 1400 θα πρέπει να έχουν μεταδώσει το ιό του έιτς σε πάνω από 3 - 4 εκατομμύρια έλληνες!!!

Ελληνικέ ΛΑΈ!!! Έντιμε ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ, πρώην ασφαλίτη ΝεοΔημοκράτη, αξιότιμε Βασιλόφρων ψηφοφόρε του Καμμένου, αγαπητέ ακροδεξιέ ψηφοφόρε του ΛΑΟΣ, μαύρη ελπίδα του έθνους, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε Χρυσαυγίτη!!

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως οι εκλογές της 6ης Μαϊου αναβάλλονται!!!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ!!! Καλείσαι εσύ, εθνοπατριώτη να σώσεις τη χώρα! Δεν Υπάρχει χρόνος τώρα για Εκλογές!!

Έντιμε Ελληνα ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Καμμένου, του ΛΑΟΣ, της ΧΑ!!!

Έντιμε ψηφοφόρε που στη θέση του κεφαλιού σου έχεις εγκαταστήσει το έπιπλο τηλεόραση!!!

ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 6 του ΜΑΗ!!!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!


5 σχόλια:

  1. Αηδία. Απλά σηκώνω τα σιέρκα. Τι υποκρισία εκ μέρους των πολιτικών. τρίφκουν τα σιέρκα τους που εννα "καθαρίσει" το κέντρο της αθήνας που λαθρομετανάστριες πουτάνες για να "αναπτυχθεί", τζιαι σαν μπόνους έχουν τον φοιτσιασμένο κόσμο να ζητά παραπάνω αίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αηδία και Αίσχος! Προσυπογράφω!

    Προχθές κατα τυχη εβλεπα ένα ντοκυμαντερ από τη σειρα η Μηχανή του Χρόνου, που αφορούσε την περίοδο πριν απο τη Χουντα, με ποιό τροπο και ποιες δυνάμεις αναδείχθηκε...

    Δεν πρεπει να υπάρχει ουτε ενας που να μην δει απαραιτητα αυτο το ντοκυμαντερ, για να καταλάβει πόσο "δημοκρατία" είναι η ελλάδα του σημερα, από που κραταει η σκουφια όλων αυτων που κάνουν "πολιτική" και που ταίζουν τα κανάλια και τις εφημερίδες. Η ελλαδα δεν έχει καθόλου μα καθόλου ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της. Απλά άλλαξαν φορεσιά οι φασιστες. Θα γραψω καποια στιγμή γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμμμμ! Διάς μου ιδέες! :) Είπαμεν εν είμαι καλή με τους αριθμούς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) για αυτό είμαι εδώ! για να εμπνέω!!

    το τι ακουσαν τα αυτάκια μας γι αυτή την υποθεση δεν συγκρινεται με τίποτε! μπορει να συγκριθεί μόνο με τις ατακες του στυλ "με τη δδο δεν μπορω να παω σπιτι μου ενω με τη διχοτόμηση καποτε θα μπορώ!"...καπως έτσι είναι και η τετραγωνη λογική της υστερίας με την διάδοση του ειτς! καποτε διαιρωτουμαι πως αντέχω!!!...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμαν αντέχεις πούλλα μου, μια χαρά είσαι! Το στομάσιην μου εγίνειν κομμένη μαγιονέζα του κουδκιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή