Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

17.5.12

Χάθηκε σκυλάκι...
Χέρι – χέρι η φοιτητική παράταξη του ΔΗΣΥ με την παράταξη του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, συνεργάστηκαν επίσημα στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Με τη συνεργασία τους διασφάλισαν πλειοψηφία και εξέλεξαν πρόεδρο από τον συναγερμό ενώ στη θέση του ταμία οι συναγερμικοί επέβαλαν μέλος του ΕΛΑΜ!

 Στις εκλογές πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών που εξασφάλισε 7 έδρες. Τον ίδιο αριθμό εδρών εξασφάλισε και η Πρωτοπορία του ΔΗΣΥ που παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Μια θέση εξασφάλισε η παράταξη του ακροδεξιού - εθνικιστικού ΕΛΑΜ.

 Η συναγερμική παράταξη, χωρίς ενδοιασμό συνεργάστηκε με το ΕΛΑΜ στο οποίο παρά το μικρό ποσοστό ψήφων που πήρε στις εκλογές του έδωσε την ευκαιρία να αναρριχηθεί σε θέση αξιωματούχου της Φοιτητικής Ενωσης.

 Η ενέργεια της Συναγερμικής παράταξης προκάλεσε έντονη δυσφορία σε όλους τους δημοκρατικούς φοιτητές, ακόμη και σε οπαδούς της.

από τη Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου