Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

12.3.12

Bossa Nova is not a crime


2 σχόλια:

 1. Φίλη Δεισδαιμόνα,


  Αφού σου ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη για το εκτός θέματος σχόλιο, να σε ενημερώσουμε για λόγους δεοντολογικούς (αλλά όχι μόνο) για το εξής:

  Ανεβάσαμε πριν από λίγο μια ανάρτηση με τίτλο «Case No 28.783: Alekos S. Halvatzis vs. the Party, the Party vs. Alekos S. Halvatzis, or what?»

  Σ’ αυτήν, κρίναμε σκόπιμο να σε ‘‘φωτογραφήσουμε’’. Μην ανησυχήσεις! Σε ‘‘φωτογραφήσαμε’’ για καλό! :-)


  Τα λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. η μονη σχέση που έχω με τον Χαλβατζή είναι πως διάβασα το κείμενο που ανήρτησε στο μπλογκ του - ναι όλο - και εξεφρασα κάποιες απορίες, στο δικό μου μπλογκ.

  ευχαριστώ πάντως που είχατε την ευγένεια να με ενημερώσετε για την φωτογραφιση. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή