Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

23.3.12

Γενική Απεργία στην Πορτογαλία στις 22 Μαρτίου


Προλαβαίνουμε να στείλουμε τον Πισσαρίδη να τους τα σάσει ως τες 22;

Οοοοχι! Θα τον κρατήσουμε για μας!!! Την πιο προοδευτική χώρα της Ε.Ε!!

Μα πόσον τεμπελιό μες τουντην Ευρώπη  ρε παιδί μου, α! Τζαι ούλλοι μιαν φατσιάν!!

Άχρηστοι, άχρηστοι! Αν πεις για τους καλαμαράες; Πιαννουν διπλάσια που τους Πορτογάλλους τζαι έχουν τζαι παράπονα!! Απληστία! Εν αφήνουν τζαι τίποτε μες τα ποσκούπηδα να βρίσκουν τα άλλα πλάσματα...ζαττιν μιαν ζωή εθωρούσαν μόνον τον εαυτό τους!!

Ελένηηη....πήαιννε μανα μου να βάλεις καμιάν τάξη στη μητέρα πατρίδα! Καρτερά τζι ο Εφραίμ πως τζαι πως να φκεις να τα σάσετε τζαι της μητέρας!!


2 σχόλια: