Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

29.3.12

Ισπανία: Γενική Απεργία
Τουλάχιστον 58 άτομα συνελήφθησαν και 9 άτομα – 3 αστυνομικοί και 6 απεργοί – έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της γενικής απεργίας που ξεκίνησε χθες το βράδυ στην Ισπανία. Η απεργία είναι η 6η από την πτώση της δικτατορίας το 1975.

Η απεργία της Πέμπτης γινεται σε διαμαρτυρία κατά της πρότασης του προϋπολογισμού που η νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση αναμένεται να παρουσιάσει την Παρασκευή, μεταξύ άλλων και της επιδείνωσης των εργατικών δικαιωμάτων, γράφει η εφημερίδα The Guardian.


Η Ισπανία έχει πληγεί σκληρά από την κρίση του ευρώ, και η ανεργία στα ύψη 23%50% μεταξύ των νέων.

Η απεργία, που ξεκίνησε από τα δύο μεγαλυτερα συνδικάτα της Ισπανίας, το UGT και το CCOO, καλύπτει 100 πόλεις και πλήττει κυρίως τις μεταφορές και τις δημόσιες μεταφορές όλων των ειδών. 
Η εναέρια κυκλοφορία διεκόπη σχεδόν ολοκληρωτικά.

πηγή : e-globbing

υ.γ: Πρόεδρε, εν τα θωρώ καλά τα πράματα...ως που να πιάμεν την Προεδρία εν θα έσιει τζαι τόσον γούστο "η Ευρώπη με κέντρο τον Άνθρωπο"...εκτός αν κυκλοφορούμε με σημάδι στόχου στο κούτελο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου