Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

17.6.11

Τι ωραία νέα!


Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω όλους τους ΔΗΚΟϊκούς, ΔΗΣΥκούς, ΕΔΕΚίτες, Περδικαλαίους, και λοιπούς λάτρεις της Ακηδεμόνευτης Ελευθερίας, πως κατά την τελευταία βδομάδα, έχει κάνει την εμφάνισή της σε ελληνικά ιστολόγια προσκείμενα στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ( και ως εκ τούτου εμπλεκώμενα διακριτικώς πάντοτε, όπως γνωρίζετε), έχει κάνει την εμφάνισή της λέω στα ιστολόγια....η σημαία του ΑΚΕΛ. Μα το Θεό!

Δεν λέω σε ποιά, γιατί εγώ είμαι μακρυά απ΄ το σημείο που κτυπά η καρδιά της δράσης και της εκκόλαψης του νέου επαναστατικού υποκειμένου στη μετά- καπιταλιστική εποχή (ποιός ήρθε;). Επίσης δεν θα ήθελα να κατηγορηθώ πως «καπελώνω» το πνεύμα της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των νέων αυτών επαναστατικών υποκειμένων (ανανέωσε την επαναστατημένη άλλα κοιμισμένη υποκειμενικότητά σου κι εσύ μαζί μας, μπορείς!). Όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν. Εξάλλου τι να πει  μια μπλόγκερ κολλημένη στον κόσμο της και μακρυά από την συγχρονη πραγματικότητα του κόσμου ετούτου που ανεβάζει φιλοκομμουνιστικά κείμενα περσινά, προπέρσινα, των αρχών του αιώνα και δε συμμαζεύτεται (η ίδια).

Τώρα γιατί εμφανίστηκε η σημαία του ΑΚΕΛ, έτσι μια μέρα στα ξαφνικά στα εν λόγω ιστολόγια θα σας γελάσω!

Είναι γιατί ονειρεύονται ...να γίνουν κι αυτοί μια μέρα κυβέρνηση και ψάχνουν για δωρεάν μαθήματα στην νέα ψηφιακή δημοκρατία για την οποία αγωνίζονται με τόσες θυσίες;

Είναι γιατί θέλουν να «κλέψουν» απ΄το ΚΚΕ το κονέ;

Είναι γιατί  χρειάζονται επειγόντως ένα σπρώξιμο από την κυβέρνηση της  Κύπρου προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;

Είναι γιατί καραδοκούν πιο πάνω τα φασιστάκια και τρέμει το φυλλοκάρδι τους;

Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω, είναι πως ψοφάω απ΄τη στιγμή που εντόπισα τη σημαία, να διαβάζω αναρτήσεις Φιλελεύθερων Αντεθνικιστών  Αγανακτισμένων Κυπρίων! Φ.Α.Α.Κ!

Κι άλλο ένα Φ.Α.Κ που εγώ δεν ακολούθησα και καλά λόγω σκληροπυρηνικής ιδεολογίας!

3 σχόλια:

  1. οκ, δεν το είπε κανείς, ας το πω εγώ.

    ειμεθα περήφανοι για την καταγωγή μας! το κυπριακό πουλάει, όποιο "νούμερο" και να παίξει!

    οι "καλοί" του πασοκ - οι "καλοί" της αριστεράς - και το ακελ του οποίου η σημαία εμφανίστηκε στους προηγούμενους "καλούς" ξαφνικά, πρέπει να αλληλοστηριχθούν, για το καλό ΚΑΙ της Κύπρου!

    ξανά το Κυπριακό ως ρυθμιστικό ζήτημα των αναδυόμενων δυνάμεων εξουσίας. το οποίο πλασάρεται επίσης και ως η "αυταπόδεικτη" ουσία, του γιατί αυτοί είναι οι "καλοί".

    ποιός και με ποιά αφορμή είχε πει, πως η Κύπρος είναι η πόρνη της Μεσογείου, δεν θυμάμαι.

    αυτό που βλέπω όμως, είναι πως κάποιοι πραγματικά το πιστέψανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή