Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

10.4.14

Bρωμάει μπαρούτι στην Ουκρανία. Φάλαγγες τεθωρακισμένων κατευθύνονται στο Λουγκάνσκ (+video)Ακολουθούν βίντεο που καταγράφουν την κίνηση των τεθωρακισμένων της Ουκρανικής "κυβέρνησης"


Πιο καθαρή εικόνα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NC5WnuYlIHM

Υπενθυμίζουμε πως η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τις "αρχές" του Κίεβου να μην κάνουν χρήση βίας εναντίον των διαδηλωτών της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας.
Όλα αυτά σε μια χρονική στιγμή που οι ναζί πραξικοπηματίες δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν δημόσια και εντός κοινοβουλίου τον ΓΓ του ΚΚ Ουκρανίας επειδή επισήμανε το αυτονόητο, πως είναι δηλαδή οι ίδιοι οι σημερινοί κυβερνώντες που πριν λίγες μόλις ημέρες καταλάμβαναν κυβερνητικά κτήρια (και όχι μόνο φυσικά) θεωρώντας το "δημοκρατικό τους δικαίωμα".
Με τις συγκρούσεις σε άλλες περιοχές να συνεχίζονται, το Ντόνεσκ ετοιμάζεται για πολιορκία, και γενικά η κατάσταση βρωμάει μπαρούτι...Ταυτόχρονα η Μόσχα δηλώνει πως "το ΝΑΤΟ κάνει επικίνδυνο παιχνίδι"και χθες (σ.σ. πριν την αποστολή των τεθωρακισμένων) ο Ρώσος πρόεδρος είχε καλέσει τις μεταβατικές "αρχές" της Ουκρανίας "να μην διαπράξουν τίποτα ανεπανόρθωτο"...

Έρχεται και πόλεμος μαζί με την κρίση έλεγε μια ψυχή...


από Fadomduck2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου