Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

27.7.11

Οι αναρχοκαπιταλιστές

πέρασα ψες από το Προεδρικό... έκατσα για λίγο από μακριά και έβλεπα την κατάσταση... ήταν καμιά 50-100 άτομα... ο σκληρός πυρήνας των αγανακτισμένων... οι συντονιστές όπως αποκαλούσαν τους εαυτούς τους... ήταν ο Φτωχόπουλος, ο γιος του ευδόκα, τα άτομα του indymedia, καθώς και άλλοι γνωστοί εθνικιστές... μίλησαν διάφοροι και έβγαλαν πύρηνους λόγους κατά του Χριστόφια... ανάμεσα τους και ένας πρώην οπλαρχηγός της ΕΟΚΑ Β'... ο Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης γνωστός και ως Χαμπουρής... από τους πιο ένδοξους και σκληρούς εοκαβιτατζίδες.. ο τελευταίος που κατάθεσε τα όπλα το 74... αυτός ήταν πραγματικά καταπέλτης κατά του Χριστόφια... Δολοφόνο τον ανέβαζε, δολοφόνο τον κατέβαζε... ποιος? ο Χαμπουρής, ο περίφημος οπλαρχηγός της Εόκα β'... ποιον? τον χριστόφια ... ήντα τζαιρούς 
εφτάσαμε...


http://callinos.blogspot.com/


Δεν είδα ακόμη καμιά μαυροκόκκινη αντίδραση εντός και εκτός της πλατείας αγανακτισμένων
"προεδρικού". Επειδή συνήθως σύντροφοι μαυροκόκκινοι δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας, λέω!
Κι έχετε πρόχειρα τα λόγια για τους "ρεφορμιστές".


Μήπως είναι καιρός οι αναρχοκομμουνιστές και οι αναρχοκαπιταλιστές να χωρίσετε επισήμως και δημοσίως τα χωράφια σας; Ή μήπως να την κάνουμε γαργάρα για άλλη μια φορά τη δημόσια σιωπή 
σας σύντροφοι;...

8 σχόλια:

  1. και μια συγνώμη από τα "ανώτερα" και προχώ μυαλά που κοιτούν προς το μέλλον και κατηγορούν εμάς πως ξεθάβουμε σεντούκια του παρελθόντος για να καθαρίσουμε, δεν θα μου κακόπεφτε!

    το ποιός ξέθαψε σεντούκια, τα άνοιξε, έφτιαξε ντεκόρ με κεράκια και στρογγυλοκάθησε μέσα δεν είναι ΑΛΛΟΥ παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν κάνουμε "φιλικές εξυπηρετήσεις" βέβαια στα καθήκια αυτά, είναι κομματάκι δύσκολο να ανοίξουμε μετά το στοματάκι μας.

    είμαστε απασχολημένοι, να χτυπάμε "καθεστωτικούς" υπουργούς της κυβέρνησης! και να χτυπάμε άλλους συντρόφους για να καθαρίσουμε τη Φανερωμένη!

    το σταύλο του αυγεία ποιός θα τον καθαρίσει τώρα; το ΔΗΣΑΚΕΛ;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αριστος δαμιανου27 Ιουλίου 2011 στις 1:48 μ.μ.

    τολμα επωνυμα καρεκλοκενταυρη να πας εκει κα να πεις στον κοσμο οτι εισαι φασιστας και ακροδεξιος.δεν τολμας αφου εισαι τσογλανι του φασιστικου ακελ.θα βγαλετε τα σφυροδρεπανα τωρα να σφαξετε τον λαο.σαν την επιθεση στην ουγγαρια που σφαξατε τον λαο.λαε μην σκυβεις το κεφαλι....πηγε περιπατο.οσο και να προσπαθεις εγκαθετη του αττιλα ο λαος θα ανατρεψει το φασιστικο σας καθεστως,ο λαος ξυπνησε.ο φασιστικος σας κομματικος μηχανισμος πολεμα τον λαο.δεν μπορειτε να πληξετε την λαικη αγανακτηση.προχθες δινατε συγχαρητηρια στην ελλαδα στα εκατομυρια του λαου.σημερα δειξατε το χουντοφασιστικο σας προσωπο.το αντιλαικο φρικιαστικο σας προσωπο.δωσατε συγχαρητηρια στον τζεφρυ και στειλατε τους μπατσους σας να σφαξουν τον λαο.αυτο σας εδωσε το τελειωτικο χτυπημα.ο στρατος ειναι ετοιμος να χτυπησει το αγγλικο σας κυβερνειο.εκει που καθεται ο εγκαθετος της αγκυρας και του λονδινου.οι πρωην φιλοι σας οι ρωσσοι το λενε ο προεδρος σας ειναι πιο κοντα στο λονδινο παρα στην μοσχα.το ακελ σας δημιουργηθηκε απο την αγγλια!αυτο ολος ο κοσμος το ξερει.φυγετε τωρα που μπορειτε.αλλιως το αιμα σας θα βαψει το αποικιακο κτισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σύντροφοι αντάρτες,

    εγώ δεν έμαθα να "δίνω" δημοσίως κόσμο. ούτε αστυνομία "καθαρότητας φρονημάτων" είμαι.

    έχω όμως την πεποίθηση πως για να ασκείς πολιτική κριτική πρέπει πρώτα απ΄όλα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι ότι τα λόγια, οι θέσεις και η θεωρία είναι "ευφλεκτο και επικύνδινο υλικό" και ότι χρειάζεται μια κάποιου ειδους εμπειρογνωμοσύνη για να το χειριστείς αλλά και μια σοβαρότητα για να μην προκαλείς "εκρήξεις" πέρνωντας στο κεφάλι σου κόσμο.

    δεν αναφέρομαι στους αντάρτες, αν ήταν αυτό το ερώτημα.

    ούτε έχω εμπάθεια να αναφερθώ συγκεκριμένα κάπου.

    ψοφώ να δω μια φορά μιαν σοβαρή αντιμετώπιση των πολιτικών ζητημάτων από τους μαυρους μου φίλους. διότι εγώ θεωρώ πως οι μαρξιστές και οι αναρχικοί είναι οι μόνοι που μπορούν να κάμουν την διαφορά σε αυτό τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι αλλα ασχετο οτι δεν αναφερεσε σε μας,εδω λες:
    οταν κανουμε "φιλικές εξυπηρετήσεις" βέβαια στα καθήκια αυτά, είναι κομματάκι δύσκολο να ανοίξουμε μετά το στοματάκι μας.

    είμαστε απασχολημένοι, να χτυπάμε "καθεστωτικούς" υπουργούς της κυβέρνησης! και να χτυπάμε άλλους συντρόφους για να καθαρίσουμε τη Φανερωμένη!

    εδω νομιζω πρεπει να μιλησεις συγκεκριμενα τουλαχιστον για το πως εγιναν αυτα που λες γιατι ειναι πολυ σοβαρα για να τα λεμε ετσι απλα χωρις στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στοιχεία είναι γεμάτο το διαδύκτιο, σύντροφοι.

    εγώ δεν είμαι διαδυκτιακή αστυνομία.

    ο καθένας αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του.

    και δεν είπα τίποτε "έτσι απλά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή