Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

7.5.10

Έκτακτη ανακοίνωση!



Το Συμβούλιο Αποχ…, Των Εφτά Σοφών Κύπρου ζητά προσφορές για ενοικίαση ιδιωτικού τζετ με σκοπό τη ταχεία μετάβαση του κ. Σύλβιο Μπερλουσκόνι στη Κύπρο. Πληρώνουμε όσα όσα είναι επείγον!

Η συμβολή του κ Μπερλουσκόνι, στην επικείμενη σύσκεψη του Συμβουλίου κρίνεται αναγκαία, καθότι θα συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειες των Εφτά Σοφών, για τη διάσωση της Ελευθερίας του Λόγου στη Νήσο.

Προτείνεται μέχρι την διαλεύκανση αυτής της πρωτοφανούς προσπάθειας μετατροπής του Νησιού σε Νότιο Κορέα (μπλιαααχ) τα ενδιαφερόμενα μέρη να φορούν κονκάρδα με τη φάτσα του Σύλβιο και τα σχετικά μπλογκς, να αναρτήσουν τη φωτογραφία του δίπλα από αυτή του Χίτλερ.

Το Συμβούλιο :

μέλος ΔΗΚΟ, μέλος ΔΗΣΥ, μέλος ΕΥΡΩΚΟ, μέλος Γιαννάκη, μέλος ΟικοΛόγων, η κυρία Μαρούλα πελάτης του δικηγορικού γραφείου «Ζήτω η Διαφάνεια Ζήτω ο Ξενής» και ένας αντι-εξουσιαστής.

5 σχόλια:

  1. Λείπει ένας "έγκριτος νομικός"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα δεν διευκρινήσεις πoιό ακριβώς μέλος του Γιαννάκη... θα σε περιλάβει η Λογοκρισία!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @anef

    Μα νομίζω ο έγκριτος νομικός αποδείχτηκε η κυρία Μαρούλα!

    @mouflon

    ελικρινά για την περίπτωση του Γιαννάκη δυσκολέφκουμαι να θκιαλέξω μέλος! :-)
    Του Γιαννάκη δεν ποθκιαλέουντε τα μέλη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή