Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

7.3.14

Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στην πρεσβεία της Ουκρανίας για τις επιθέσεις σε κομμουνιστές


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΚΚΕ στη πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα.
Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Τούσσαμέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής εξέφρασε την αγανάκτηση του κόμματος για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, για τις καταστροφές γραφείων του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας και για τις δημόσιες επιθέσεις κατά κομμουνιστών.
Απαίτησε να σταματήσει κάθε προσπάθεια απαγόρευσης του Κομμουνιστικού Κόμματος και της κομμουνιστικής ιδεολογίας στην Ουκρανία.
Επίσης καταγγέλθηκε πως με τη βοήθεια και τη στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ αναρριχώνται στην Ουκρανία αντιδραστικές δυνάμεις, ιδεολογικοί απόγονοι των Ναζί.  
( video )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου