Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

27.2.14

Μη χαίρεστε..

Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος του φασισμού. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.

Μπ.Μπρεχτ - για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου


Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν την εναντίωση σε ΕΕ και ΗΠΑ ως πρόφαση κρυπτο-εθνικισμού στο Κυπριακό χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παραδείγματα εθνικιστών Κόμματα Άλλων χωρών  και "ζωγραφίζοντας" τους κομμουνιστές ως πολιτικούς "εχθρούς" του Κυπριακού Λαού. Ξέρετε ποιοί.

 Σε όσους ανεμίζουν ευρωπαϊκές σημαίες στους ναζιστές μιλώντας για "Ευρωπαϊκά Κεκτημένα" και "σωστό μαρξισμό - λενινισμό" χωρίς να ντρέπονται. Ξέρετε ποιοί.

 Σε όσους θεωρούν πως η συζήτηση για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε ως εγγυήτριες δυνάμεις στην Κύπρο είναι προληπτικός απορριπτισμός. Ξέρετε ποιοί.

Σε όσους έτρεξαν να στηρίξουν τη λύση σε συνεργασία με τους νεοφιλελέ δηλαδή τη λύση Μέσω μνημονίου ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ξέρετε ποιοί.


Ο γ.γ της ΚΟΒ του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Λβοφ δέχεται το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο κατευθείαν στα μούτρα και τον "από τα κάτω" αναδυόμενο "διεθνισμό" στην Ε.Ε






1 σχόλιο:

  1. Το ΝΑΤΟ προειδοποίησε στο μεταξύ πως αν κάνει κίνηση η Ρωσία, θα υπερασπιστεί τις διαδικασίες εκδημοκρατικοποίησης στην Ουκρανία. Όπως στην φωτογραφία πιο πάνω...όπως σε τόσες και τόσες φωτογραφίες τα τελευταία τρία χρόνια "εκδημοκρατισμού", ειρηνης και σταθερότητας παντού στον κόσμο.

    Σήμερα: Βενεζουέλα, Συρία, Ουκρανία.

    Ας βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι σταθεροποίησης και ειρήνης στον κόσμο, απελευθερώνοντας περαιτέρω την Νατοποίηση της δικής μας περιοχής, ώστε ο Αστακός των Νατοϊκών να περικυκλώσει και να εξουδετερώσει τον ασιατικό κίνδυνο και τον ρωσικο ιμπεριαλισμό, για την Ειρήνη ρε γαμωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή