Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.2.14

Το παιδίν το δικόμ μας...

Μια είδηση φρέσκια, που μας κάνει όλους περήφανους, είναι η νέα πνευματική παραγωγή ( βιβλίο "Η μεταφυσική του Δίκαιου Πολέμου" ) του συμπατριώτη μας, του παιδιού του δικού μας, Καθηγητού Ιάκωβου Καρεκλά - προλόγισε ο κ. Κώστας Χαραλαμπίδης..

( το παιδίν το δικό μας, που μας κάνει όλους περήφανους, είναι υιός του Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ Γιάννη Καρεκλά )Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου