Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

9.8.12

Οι παρθένες μαρίες της αντιπολίτευσης

δηλαδή ο δημοκρατικός συναγερμός.

διέρρευσε από λάθος του κυβερνητικού εκπροσώπου, λίστα με τα μέλη των Δ.Σ των ημικρατικών, όπου δίπλα από τα ονόματα των πλείστων ακελικών που διόρισε η κυβέρνηση αναγράφεται η σύνθετη για τα μυαλά των φιλελευθέρων λέξη ΚΟΒ!

Οιμέ, οιμέ!! Το τί ύμνους στο φιλελευθερισμό είδαμε, το τί προσευχές ευχαριστήριες που δεν ζούμε όντως στον κομμουνισμό γιατί θα μας φακελώνανε όλους και μετά θα μας σφάζανε, το τί απελπισία για το πότε θα φύγει αυτή η κυβέρνηση που εμπαίζει τη νοημοσύνη  μας ΔΕΝ περιγράφεται!

Ιδιαίτερα από τες παρθένες μαρίες της επανενωτικής δεξιάς, που φάγανε μια δεκαετία από τα νειάτα τους να πείσουν το φασισταριό του ΔΗΣΥ πως επιτέλους ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε με τιμιότητα τα λάθη και των δύο κοινοτήτων και με τιμιότητα να δούμε κατάμματα τις ιστορικές πληγές...Πανέτοιμη η επανενωτική δεξιά να δει κατάμματα την ιστορία....ελάτε μέσα να δούμε κατάμματα λοιπόν κι αυτή την περίπτωση!

Είναι γνωστό στον κάθε πολιτικοποιημένο κύπριο πως το ακελ είναι ένα κόμμα στο οποίο ζει και βασιλεύει ο λεγόμενος "δημοκρατικός συγκεντρωτισμός". Είναι επίσης γνωστό πως το ακελ είναι ένα κόμμα που όπως όλα τα άλλα κόμματα χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ένα σωρό πλάγιες οδούς για να έχει καλυμένο τον κώλο του. Προς αυτό το σκοπό, έχει στείλει άτομα υπό κάλυψη σε άλλους πολιτικούς χώρους - όπως κάνουν όλοι - έχει αποβάλει μέλη ως επικίνδυνα - όπως κάνουν όλοι - έχει αδικήσει κατάφωρα κόσμο και ολόκληρες οικογένειες - όπως κάνουν όλοι - έχει "έξω" στελέχη να παρακολουθούν ύποπτα για την αριστερά εξωακελικά άτομα , πολύ πιθανόν κι εμένα - όπως κάνουν όλοι - προτιμά να βολεύει τους δικούς του - όπως κάνουν όλοι και ούτω καθεξής.

Μπορώ τώρα να ανοίξω και το άλλο μάτι;

Γιατί ρε ππεζεβέγκηες όταν πρόσφατα ανακαλύφθηκε η μυστική σχέση του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ με την Αμερικανική Πρεσβεία και τις μυστικές υπηρεσίες κρυφτήκατε;;;;;

Πόση διαπλοκή εμπεριέχεται στις λειτουργίες ενός αστικού κόμματος όπως το ακελ, που θα χρησιμοποιήσει τα συνήθη μέσα, όπως όλα τα κόμματα για να κρατήσει την εξουσία που θέλει, ΚΑΙ πόση διαπλοκή εμπεριέχεται στον να είσαι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ των Αμερικάνων;;;

Έχετε μούτρα να μιλάτε για το ΡΙΚ και τις λίστες των κομματικών και τη λέξη ΚΟΒ;;

CIA NATO CIA NATO CIA NATO CIA NATO CIA NATO CIA NATO CIA NATO CIA

Έλα κι εσύ πρώην σύντροφε τώρα να μου πεις για αυτο-διαχείριση και για τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, έλα κι εσύ να μου πεις για τους τόμους που έγραψες με τες αδικίες του ακελ - να τους ανταλλαξεις με τους δικούς μου, που μπορεί να είναι και περισσότεροι -  έλα κι εσύ ριζοσπάστη που είσαι χωσμένος κάτω από το βρακί του Ολαντ  και τα 359 στημένα πανευρωπαϊκά κέντρα προπαγάνδας, με τις 537 εκδόσεις το δεκαπενθήμερο, και τους 10 στημένους αντιπροσώπους σε κάθε ΜΜΕ, να μου μιλήσεις επίσης για ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, έλα Φιλελευθερε μαστραππά να μου μιλήσεις για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πριν γίνει πάλι το ΛΑΘΟΣ και βγουν στη φόρα οι λίστες με τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του Κόμματος ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου