Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

27.8.12

Χέρι- χέρι Χρυσή Αυγή και Εκκλησία σε ακραία κηρύγματα μίσους εναντίον κομμουνιστών






Κάποιος που θα χρησιμοποιούσε το ευαγγέλιο σαν κωλόχαρτο αναμφισβήτητα θα σεβόταν πιο πολύ το λόγο του Θεού από τον εν λόγω τράγο. Οι χριστιανοί να χαίρονται τη “θρησκεία της αγάπης” τους που πλέον έχει μετατραπεί σε ιδεολογικό προθάλαμο της Χρυσής Αυγής.

Είπε μεταξύ άλλων ο πράος αυτός “άνθρωπος”:
«Καπηλεύτηκαν τη θυσία σας και τον αγώνα σας για λίγες ψήφους. Όταν ήρθε η λαίλαπα της μεταπολίτευσης όλοι λησμόνησαν τους νεκρούς. Αλλά να ξέρετε νεκροί ήρωες ότι πάντα λίγοι, λίγοι τρελοί έσωσαν αυτή τη χώρα. Ο Παπαφλέσσας, ακραίος λέγονταν, όπως κι εμείς σήμερα. Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας.
Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μιλούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια, που είτε είναι στα μέσα ενημέρωσης, είτε είναι στη βουλή, είτε είναι στην Κυβέρνηση, που μας λένε εθνικιστές. Ναι είμαστε εθνικιστές, αυτά τα νέα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες σηκώνουν στις πλάτες τους την Ελλάδα. Η νίκη δεν αργεί…».

7 σχόλια:

  1. Αποκλείεται αυτό να μην είναι απόσπασμα από τον αόρατο φακό....


    Θα σκεφτόταν ένας λογικός άνθρωπος.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γεμάτος «αγάπη» λόγος του «εν χριστώ αδελφού» για τους «αχρήστους τενεκέδες» ας είναι η βραδινή μου «προσευχή».
    για τη τόσο μίσος ρε γαμοτο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακολούθησε τα λεφτά αν θέλεις να βρεις την απάντηση...

      δεν ξερω ποιού ειναι, αλλά τελευταία ταιριάζει όλο και σε περισσοτερους...

      Διαγραφή
  3. Αυτοί οι "αγιοι", όσο και να θέλω, δεν με αφήνουν να αγιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω αποφάσισα...για να γίνει κανείς κομμουνιστής δεν χρειάζεται να διαβάζει πια τα έργα των κλασσικών...αρκεί να ακούει τους παπάδες και γίνεται!

      Διαγραφή
  4. Και για να παράφορα σούμα το σλόγκαν της εποχής:

    Α, ρε Μελιγαλας που σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή