Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

29.1.12

Του Λουκά







@Λουκάς, 5ο δημοτικό Κερατσινίου: Δεν σου τα μάθανε καλά παιδί μου.

Για να κερδίσουμε, θα κάνουμε ένα μέτωπο, ένα πολύ μεγάλο μέτωπο, όπου θα είμαστε μαζί ακροαριστεροί, αναρχικοί, κομμουνιστές, εθνικιστές, ακροδεξιοί, φασίστες, ρατσιστές, φιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές, βιομήχανοι, εφοπλιστές, λαχειοπώλες --δηλαδή θα είμαστε όλοι αυτό ακριβώς που είμαστε και σήμερα έτσι κι αλλιώς-- και αυτό το τρομερό μέτωπο θα ανατρέψει τον καπιταλισμό.




@ Λουκάς

Συγνώμη Λουκά, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες στη χώρα μου συμφωνούν με τον κύριο.

1 σχόλιο:

  1. @ Λουκάς: Τουλάχιστον γιε μου, εξεκίνησες να βάλλεις το νου σου να δουλεύκει, αντί να τον αφήννεις να σε δουλεύκει. Τουλάχιστον γιε μου, έσιεις να κκότσια να πεις την άποψη σου. Γι' αυτούς ακριβώς του λόγους, λαλείς τζιείνον που σκέφτεσαι με τον τρόπο που μπόρεις. Που μέναν: Μπράβο σου γιε μου, γιατί με έτσι μωρά, οι μαμμάδες τζιαι ο παπάδες, μιαν ώρα εν θα μπόρουν να κάμουν τίποτε αλλόν παρά να ακολουθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή