Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

19.1.12

Στο χορό και η Χαραυγή

Αφού ο Νίκος Αναστασιάδης φρόντισε να προειδοποιήσει για το δεύτερο στη συνέχεια κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που θα επιχειρηθεί, με στόχο αυτή τη φορά όχι τον Πρόεδρο αλλά τις συνδικαλιστικές οργανώσεις:

"...Στην περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί, ανέφερε, ο ΔΗΣΥ δεν θα διστάσει να αναλάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία και να επιζητήσει το διάλογο με τα άλλα πολιτικά κόμματα, αλλά και τις οργανώσεις των εργαζομένων και των εργοδοτών, με στόχο όχι την απαγόρευση, αλλά τη ρύθμιση - όπως είπε - του δικαιώματος της απεργίας στις ουσιώδεις υπηρεσίες, με τρόπο που διασφαλίζονται οι ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και οι προοπτικές της οικονομίας."...


...φροντίζει και η Χαραυγή να σύρει το χορό των προειδοποιήσεων, ενοχοποιώντας εκ των προτέρων την οποιαδήποτε συνδικαλιστική οργάνωση δεν καθίσει στα αυγά της ως υπαίτια για τις αποκρατικοποιήσεις!!!!

κλαψ, κλάψ!

Μετά την επίθεση στην πασυδυ και εν μέσω υφαιστιογενούς κατάστασης στον ιδιωτικό τομέα, οι ημικρατικοί οργανισμοί θα πρέπει να πληρώσουν τη νύφη της κρίσης και τη διάσωση των συμφερόντων των επιχειρηματιών. Δεν μας λέει η Χαραυγή προς όφελος ποιου; Του επιβατικού κοινού;!;!


Οι ελεγκτές οδηγούν την κατάσταση στα άκρα
Χαραυγή, 19-01-2012


Α ρε Βλαδίμηρε! Η τάξη και το κόμμα των προλεταρίων αντιπροσωπεύει πια το επιβατικό κοινό!!

Είναι ο νέος ππιριλλομμάτης ταξικός αγών!

3 σχόλια:

  1. Πηδήξτε και τους ημικρατικούς για να μην έχουμε τάχα αποκρατικοποιήσεις, που θα συμβούν με μαθηματική ακρίβεια μετά, όπως συνέβεί και με τα μέτρα που δεν θα έφερναν άλλη "ενόχληση" εκ μερους της κυβέρνησης στους εργαζόμενους με εξαίρεση πως μετά τα μέτρα ήρθε η υποβάθμιση στα σκουπίδια!!

    Πως είπαμε; Ταξικός αγώνας του ΄21 αιώνα με πατέντα πατριωτικο-ακελική.

    Ως τον πάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοσιαλισμός Νέου Τύπου: η κοινωνική ισότητα επιτυγχάνεται μέσω περικοπών στους μισθούς μέχρι του κατωτάτου δυνατού ορίου για κάθε εργασιακη ομάδα. Τρέμε Μαρξ!

    Άσε που η κοινωνική ισότητα μέσω περικοπών εκριζώνει και τον εθνικισμό! Γι αυτό σήμερα όλες οι εφημερίδες είχαν ένα και το αυτό πρωτοσέλιδο! Που εποχές όπου τα ΜΜΕ ήταν οι ταξικοί εχθροί μας! Άλλες εποχές τώρα. Ομόνοια στον ημερήσιο τύπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίρνω μηνύματα στο μέιλ από διάφορους φίλους πως τις τελευταίες μερες έχουν προβλημα πρόσβασης στο μπλογκ μου.

    Παλαιότερα που είχα εγώ πρόβλημα πρόσβασης σε άλλα ιστολόγια ήταν πρόβλημα του δικού μου υπολογιστή το οποιο λύθηκε αφού "καθάρισα" το ιστορικό των επισκέψεων των προηγούμενων εβδομάδων.

    δηλαδή πατώντας πάνω δεξιά στον υπολογιστή το customize and control Google Chrome μετά το History μετά Edit Items και μετά clear.

    ελπίζω να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή