Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.10.11

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ


4 σχόλια:

 1. η φράση της Αλέκας "πρέπει να φουσκώσει, πρέπει να φουντώσει, πρέπει να ανατραπεί οριστικά αυτή η πολιτική" είναι δίπολο; :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. η φράση "η ε/κ πλευρά αποσύρει την πρόταση για εκ περιτροπής προεδρία αν η τ/κ πλευρά αποσύρει την πρόταση για σταθμευμένη ψήφο" είναι δίπολο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και μετά τι αγαπητή Dis; Να ‘ρθει ο Αναστασιάδης να “λύσει” το κυπριακό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα που εχάθηκες εσύ;

  Ναι καλό! Ο Νίκος με τον υιό Πολυκάρπου και τον υιο Τάσσου και κάτι απομεινάρια του Αράφατ χωρίς το παλαιστινιακό μαντήλι πια για να κρυβονται θα το λύσουν!

  εν το ξέρεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή