Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.6.10

Το εφικτό να λέγεται!

Ούτε συνομιλίες, ούτε διασκεπτικές, ούτε ΟΗΕδες, ούτε Κυπριακές Λύσεις, ούτε Ε.Ε, ούτε Γενικοί Γραμματείς, ούτε αλλαξοκωλιές με την ελληνική κυβέρνηση, ούτε πιρουέτες με τις ΗΠΑ, ούτε φιλίες με τη Ρωσία, ούτε γλυκοφιλήματα με το Ισραήλ, ούτε τρεχαλητό γύρω γύρω όλοι στο δέντρο του Μανώλη, ούτε επαναπροσεγγίσεις, ούτε βάθος χρόνου, ούτε χρονοδιαγράμματα, ούτε μαύρο Ανάν, ούτε yellow Moon, τίποτα!


ΕΝΑΣ Κύπριος πολιτικός να ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ (ως η είδηση, από tvxs.gr που ακολουθεί) και θα πέφτανε οι απορριπτικοί σαν τις μύγες!

Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας παντρεύτηκε κι επίσημα τη σύντροφο της


"Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε χθες τη σύντροφό της Γιονίνα Λεοσντότιρ, ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, στη χώρα.
Το ισλανδικό κοινοβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα στις 12 Ιουνίου τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή.
Ως τώρα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην Ισλανδία μπορούσαν να ενώνονται νομίμως και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, όμως η ένωση δεν ήταν ένας αληθινός γάμος.
Ο πρώτος γάμος που τελέστηκε κι έτυχε να είναι αυτός της πρωθυπουργού της χώρας, δεν συνοδεύτηκε από κάποια ιδιαίτερη τελετή. Το πρωθυπουργικό ζευγάρι απλά κατέθεσε μιας αίτησης μετατροπής της πολιτικής ένωσής τους σε κανονικό γάμο.

Η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ, η οποία ήρθε στην εξουσία το Φεβρουάριο 2009, ζει με τη σύντροφό της εδώ και πολλά χρόνια και είναι η πρώτη ανοικτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης".

Πείτε μου που να προσευχηθώ, να προσευχηθώ!


Να ντυθώ φραουλίτσα να πάω στον Πάπας; Να ντυθώ.
Να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει στη στέπα να δεήσει η Ρωσική Ορθόδοξος; Να τα βάλω.
Να πω την αισθητικό μου Βελζεβούλ, να γίνω η τριχωτή ιέρεια του Κυρίου, να διαδώσω τα άπαντα της Κοκκίνου; Να γίνω.
Να πάψω να λέω τον Μπρατ Πιτ ποντικομούρη, να τον ακολουθήσω στο Θιβέτ, να μάθω κινέζικο γκονγκ; Να το κάνω.

Υπέρ της Πατρίδος, πείτε μου, να τελέσουμε τους γάμους να το λύσουμε να τελειώνουμε!

Βάσος Λυσσαρίδης με Πολλάκη Σαρρή. (Αντί μπομπονιέρας θα δοθεί η τελευταία ποιητική συλλογή του Βάσου με τίτλο «Μνήμες Μνημεία και Τέρατα»)

Χαρίλαος Σταυράκης με Σωφρόνη Σωφρονίου. (Hot! Και Λεφτά και Τάξη)

Δημήτρης με Κενεβέζο (λόγω ιεραρχίας, οι γάμοι να τελεστούν τη μέρα του φημολογούμενου ανασχηματισμού της Κυβέρνησης. Αντί τέσσερεις από τρεις, οι υπουργοί του Δηκο να γίνουν 5 bonus ένα βουλευτή ανά επαρχία. Δεν θα δοθούν λουκούμια. Εδονόπουλα ντυμένα παρανυφάκια, θα ακολουθούν τη γαμήλια πορεία από το νεκροταφείο Δευτεράς και θα μοιράζουν το Μανιφέστο του Κ.Κ, και μικρά φαντασματάκια που θα αναβοσβήνουν)

Αντιγόνη με Θεοχάρους (Το ζεύγος αντί φακελάκια θα δέχεται εισφορές για τον σύνδεσμο «Αεροπλάνα χωρίς Σύνορα»)

Τελευταίο!!!

Βαρνάβας Βαρνάβα με Νικολάκη Παπαδόπουλο (οι γάμοι – μα γιατί τους λέμε πολλούς, ξέρει κανένας;- θα τελεσθούν στο Ριζοκάρπασο. Αντί δεξίωσης θα δοθεί παράσταση από την ομάδα Rooftop)

Το Νόμο της Σχετικότητας, Άλμπερτ, δεν μας τον έδινες και στη πιο κοινωνική βερσιόν; Τρέχα γύρευε τώρα. Να πάω στην Επίτροπο Διοικήσεως;

9 σχόλια:

  1. Βλάσφημη κι αμαρτωλή! Εν ννα ΣΕ χάσει ο Θεός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Anef

    χαχαχα, ανευ, πιστέφκεις κλειούμε μια ζωή ραντεβού τζαι εν τα εκαταφέραμε ακόμα να βρεθούμε. Όποτε ξεκινώ να πάω δείχνει τον προκαθήμενο στα νέα τζαι στρέφουμαι!
    έσιει μια ζωή που με έχασεν ο θεός! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιότατο και καυστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @σύλβια

    μόλις άκουσα το τραγούδι το "αφιερωμένο" που ανέβασες. ουααααου....αυτό κι αν καίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Disdaimona χωρις παρεξηγηση αλλα σαν πως και ζεις στον κοσμο σου. Εαν εχουμε γκει πολιτικο η πολιτικους εν νομιζω αυτοι που διαφωνουν μαζι σου στο κυπριακο να αλλαξουν αποψεις. Να πεις πως σαν τις μυγες οι πολιτικοι μας θα αλλασαν αποψη για το θεμα των γαμων, καποια περισσοτερη λογικη βαση θα ειχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. skorpion

    Για αρχή να πω, πως την ομοφοβία τη θεωρώ χειρότερη από τις αντίθετες των δικών μου απόψεων για το κυπριακό. Οι δεύτερες είναι ευπρόσδεκτες και χρήσιμες η πρώτη δεν είναι.

    Διαφωνίες για το κυπριακό εξάλλου έχω και με άτομα με τα οποία μπορεί να συμφωνώ απολύτως σε όλα τα άλλα.
    Θα παραδεχτείς όμως, πως όσοι ανήκουν στο λεγόμενο απορριπτικό μέτωπο,πάσχουν κι από διάφορα ταμπού και προκαταλήψεις σχετικά με πολλά κοινωνικά ζητήματα.

    κάποτε,κάποτε θυμάμαι ένα τραγούδι που λέει.."μόνο ένας σεισμός μας σώζει" μια τέτοια διάθεση είχα σ΄αυτό το ποστ.

    Τώρα το αν ζω στον κόσμο μου, ως δήλωση δεν θα τη θεωρούσα ενοχλητική .Εξάλλου το "τι είναι ο κόσμος" πρέπει να αποτελεί πάντα πεδίο ερωτημάτων, διερεύνησης και αλλαγών.
    Ένα τέτοιο παράδειγμα μας δίνει και η είδηση. Κόσμος είναι και το όρια των δυνατοτήτων μας δεν είναι μόνο το υπαρκτό.Είναι και τα όρια των δυνατοτήτων της πραγματικότητας,του συναισθηματικού και του πνευματικού μας κόσμου .Το να χάσουμε το δικαίωμα "στον κόσμο μας" μάλλον σημαίνει τον απανθρωπισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή