Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

11.6.10

Αφυπνιστείτε!!!
Τώρα θα αφυπνιστώ!!!

Pos omos;;;


αυτός ήταν άσχετος, το είπαμε...
αυτός ήταν και άσχετος και καταραμένος!Pos να αφυπνιστώ, pos να αφυπνιστώ;;;
έτσι...                                                                 και έτσι!!!                                                                  BONUS!!!....


2 σχόλια:

  1. Να πάρεις ποδήλατο τζιαι να πάτε με τις φίλες σου βόλτα να το δείξετε στο Νέο Φάληρο για να συνειδητοποιείσεται τζιαι άλλους ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν να φορώ τζαι κορδελλίτσα στα μαλλιά στο ίδιο χρώμα, φουστάνι με ομπρελλίτσες τζαι καραβάκια, τζαι θα είμαι μια θετική παρουσία για τους συμπολίτες μου!

    Σαν θετική παρουσία που ανακυκλώνει τη "ζωή" δε θα ξεχνώ να λέω ευχαριστώ στους εργοδότες μου που θα πιάνω 1200 ευρώ το μήνα,επειδή ξέρω ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.

    Μαζί με τες κουφεττούες εν να διούμεν τζαι το βιβλίο secret!

    ΑπάντησηΔιαγραφή