Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

17.7.14

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης - Διαμαρτυρία κατά της Ισραηλινής Ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) καλεί τον κάθε φιλειρηνιστή κάτοικο Κύπρου όπως δώσει το παρών του στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Ισραηλινής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, που διοργανώνει 
τη Δευτέρα, 21 Ιουλίου και ώρα 6:15μμ έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία. 

Κύρια ομιλητής στην εκδήλωση η Πρόεδρος του ΠΣΕ, Συναγωνίστρια Σύλβα Τιγγιρίδου.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τον Παλαιστινιακό λαό που βρίσκεται υπό καθεστώς βάρβαρων επιθέσεων. Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά και καταδικάζουμε με βδελυγμία τις συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό της Γάζας. Το φασιστικό Κράτος του Ισραήλ πιστό στην πολιτική της εξόντωσης των Παλαιστινίων και στην επεκτατική του πολιτική, συνεχίζει να σκοτώνει αδιακρίτως γυναικόπαιδα και να καταστρέφει μαζικά δεκάδες κατοικίες και άλλες οικοδομές.

Αντιδρούμε και αντιστεκόμαστε βροντοφωνάζοντας ότι η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί και αγωνιζόμαστε για να επικρατήσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού.
Ζήτω η φιλία και η αλληλεγγύη των λαών!
Λευκωσία, 17 Ιουλίου 2014
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου