Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

26.5.10

Ωραιοτάτη μου δεσποινίς, έρχεται!
(απολογούμαι που στο φιλμάκι υπάρχουν ακατάλληλες σκηνές. έγινε και το τραγούδι....του πάπα!)

4 σχόλια:

 1. θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλους τους νυμφίους εκείνες τις μέρες μου φαίνεται...επιτέλους, και κάτι διασκεδαστικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. :) Ετοιμάζω και εγώ κάτι για το θέμα, και θα αναρτήσω άλλη ερμηνεία αυτού του τραγουδιού, που ούτως ή άλλως είναι θαυμάσιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στροβολιώτη, εγώ λέω να το διασκεδάσουμε το θέμα.
  Ήδη άρχισαν "τα όργανα" θα το είδες φαντάζομαι,που κάποιοι διαμαρτύρονται για την κάθοδο πάπα. Σίγουρα θα έχουμε και τις σχετικές διαδηλώσεις και δηλώσεις.Θα θυμάσαι τι έγινε τη προηγούμενη φορά στη Πάφο με την αστυνομία και τους πιστούς.
  ...Όλα τάχε η Μαριωρή, σ΄ αυτό τον τόπο! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή