Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

10.5.10

Απολογία

Μετά από ώριμη σκέψη, αν και δυσκολεύτηκα να την βρω, αποφάσισα πως για όλα σε Ελλάδα και Κύπρο φταίνε οι κομμουνιστές, οι αριστερές οργανώσεις και τα αριστερά κόμματα.

Αποφάσισα για αυτό να μετανοήσω και να αποδεχτώ τα ίσα δικαιώματα όλων των πολιτών στην ελευθερία του λόγου και να προασπιστώ βασιζόμενη και στον πρότερο βίο των φιλειρηνικών ακροδεξιών οργανώσεων το σωστό, παραδεχόμενη το λάθος μου.

Απολογούμαι που καθυστέρησα τόσο πολύ να αντιληφθώ και να ξεσκεπάσω το αληθινό πρόσωπο των αριστερών κομμάτων. Ζητώ την επιείκεια και την κατανόηση σας για την πνευματική μου δυσχέρεια η οποία δεν μου επέτρεπε τόσο καιρό να συνταχθώ με τους αληθινούς σύγχρονους ελευθερωτές επαναστάτες. Δεν εννοώ τους πιο κάτω ανεκδιήγητους κυρίους. Εννοώ τους προστάτες μας από την αριστερά και προασπιστές των θυμάτων της στη σύγχρονη ιστορία των χωρών μας.
Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας βοηθά να μας ξεστραβώνεται!

2 σχόλια:

  1. @osr

    ευχαριστώ. (πρέπει να πάω μάλλον στη Λουπέσκου να μου κάνει μιαν ύπνωση με το θέμα της ορθογραφίας).

    από τον καιρό που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για να γράφω και όχι την ωραία μου πέννα ή το μαλυβούι μου πιο καλά, εν έχω υπόθεση με την ορθογραφία. δεν θα το διορθώσω, θα το αφήσω για τεκμήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή