Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

4.2.10

Ο Χριστός εν θέλει την εκ περιτροπής Προεδρία!

Είπεν το ο Βαρνάβας της
Ε(θελούσιας)Δ(ιανοητικής)Ε(γκεφαλικής)Κ(άκωσης)

Αντί άλλου σχολίου, γιατί έχουμεν τζαι δουλειές, περνούμε αμέσως στη διάγνωση

 
ΥΣΤΕΡΙΑ (Υπνοειδής)xrrrr...


Μορφή υστερίας που έλκει την καταγωγή της από τις υπνοειδείς καταστάσεις.

Το άτομο ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ (εν κουτσιά)να ενσωματώσει στην προσωπικότητα του, α; , και την ιστορία του, τις αναπαραστάσεις που αναδύονται κατά τη διάρκεια των υπνοειδών καταστάσεων.

Οι εν λόγω αναπαραστάσεις σχηματίζουν ένα ψυχικό σύνολο ξεχωριστό (μόνο του,στο άσχετο), ασυνείδητο,

Ικανό να παράγει παθολογικά αποτελέσματα.


Φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (epanenosi.blogspot)

Ότι ο κ.Βαρνάβας πάει με το Χριστό στες Τζίκλες τζαι μιλούν για

Το Κυπριακό που έχουν στόχο τη μη παραπομπή του κ.Βαρνάβα στην κρίση Εφταμελούς Επιτροπής Διεθνώς Αναγνωρισμένων Ψυχιάτρων- Μελλοντολόγων διερευνώνται.



3 σχόλια:

  1. Για τις φήμες δεν ξέρω...

    Ξέρω όμως ότι στο συναθροιστή http://kypriakablogs.blogspot.com/ η ανάρτηση σου έπιασε σειρά ακριβώς πάνω που εικόνισμα του Αγίου Ιωσήφ του Δαμασκηνού.

    Ου Χριστός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χχμμμ..πρέπει να το ψάξω τούτο με τον άγιο Ιωσήφ...μπορεί να ήταν μια συμπαντική Υπο-Στήριξη
    αφού ήταν που κάτω!
    Μιλούμε ότι ο άθρωπος (ο Βαρνάβας)εν εκατάλαβε καν τη λογική του σχολίου που έκαμε ο Χατζηγεωργίου:...αν ο Χριστός ήταν δαμέ κ.λ.π...τζαι απάντησε τζιόλας τάχα με αντίθετο επιχείρημα. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε τον αγώνα για το ρόλο της εκκλησίας τζαι να κτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα!Να γίνει το μάθημα της "Λογικής" υποχρεωτικό που τα τρία.Στο νηπιαγωγείο.Εν υπάρχει άλλη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή