Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

18.2.10

Γάμος.

Έννοια πολλαπλής χρήσεως.

♥ ΑΜΟΙΒΑΙΑ δέσμευση μεταξύ δύο (2) ή και περισσοτέρων ατόμων (4-6 στο 8 κάφκεσαι), σύμφωνα με την οποία, μετά παρελεύσεως δύο ετών, το ένα μέρος δεν θα ξανα-ασχοληθεί με το άλλο. Η εγγύηση για μια ζωή με ανοιχτούς ορίζοντες.

♥ ΝΕΑ οπτική για τους δημόσιους χώρους ανάπαυσης-ξενοδοχεία-διακοπές-πάμεν πέρκει καταφέρω να ΣΕ ΔΩ-περνώ που δίπλα σου μες στο σπίτι, τζαι εν σε θωρώ όπως εν θωρώ ούτε το σύνθετο που εν δαμέ πέντε χρόνια-απαναϊα μου ποιάν εν τούτη/τος στη ρεσέψιον του ξενοδοχείου-εν η γεναίκα μου/άντρας μου-αγάπη μου αγαπώ σε!!!

♥ ΣΟΒΑΡΟ κίνητρο να κάμεις καριέρα-έχω πολλές δουλειές-υποχρεώσεις-εν τελειώνω-εν για τα μωρά μας που το κάμνω αγάπη μου-τα έξοδα εν πολλά-νομίζεις ότι θέλω το;

♥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γνωρίσεις νέο κόσμο-θείες-θείους-πρώτα εξάδερφα-δεύτερα εξάδερφα-νούννα-τατά-συμπεθέρους της κουνιάδας-αδέρφια του πεθερού,πεθεράς-αδέρφια του συμπεθέρου της κουνιάδας και άλλα ΚΟΝΤΙΝΑ άτομα.

♥ ΔΩΡΕΑΝ δια βίου μάθηση ασκήσεων μνήμης-ΘΥΜΑΣΑΙ που έρκεσουν να με πιάεις ΘΥΜΑΣΑΙ που μου έστελλες μηνύματα δέκα φορές την ημέρα, ΘΥΜΑΣΑΙ που το εκάμναμεν κάθε μέρα, ΘΥΜΑΣΑΙ που είχαμεν κοινά ενδιαφέροντα, ΘΥΜΑΣΑΙ που μου ελάλες αγάπη μου ότι θέλεις εσύ, ΘΥΜΑΣΑΙ που ελάλες ψέματα για να βρεθούμε τζαι τωρά λαλείς ψέματα για να μεν βρεθούμε τζαι μετά κάμνεις ότι εν το θυμάσαι;

♥ ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή στα περιοδικά «Ψυχολογία για όλους», «Το παιδί μου κι εγώ», «Το Περιοδικό», «Taste». Σφαιρική ενημέρωση!

♥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα νιάτα-την Κυριακή εν να φάμε ψητό στην μάμα μου/σου-ως τα τριάντα εγύριζες κάθε Κυριακή με την/τον μέλλουσα/ντα στα όρη τζαι τα παραρά-κύριε ελέησον ΕΝΕΝ ΠΑΝΤΑ που ετρώαμεν στην μάμμα μου/σου αγάπη μου;

♥ ΑΙΣΘΗΜΑ ότι είσαι σημαντικός- η πεθερά-εν να έρτετε την Κυριακή;-εν τζαι εν να πάτε τίποτε στη μάμμα σου; - πάλε; Το αίσθημα ότι πνίεσαι εν απλά ιδιοτροπία σου.

♥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις-μονόλογος μάνας/πεθεράς- που εν να κάμεις μωρά εν να καταλάβεις…

♥ ΑΙΣΘΗΜΑ της κοινωνικής ευθύνης-τα μωρά ΜΟΥ- ο άντρας/γεναίκα ΜΟΥ- το σπίτι ΜΟΥ – το περιβάλλον ΜΟΥ κ.λ.π πανανθρώπινα αισθήματα.

♥ ΓΙΝΕΣΑΙ μουσικόφιλος-δεν έχει δρόμο να διαβώ-όπου διαβώ βρίσκω κάποιον, μες το μπάνιο, πας τη βεράντα, μες το χωλ-νύυυχτα να μηηη σε θυμηθωωωω….

♥ ΕΧΕΙΣ πάντα κάποιον να μεν μιλάς τζαι καλείς πιο συχνά σπίτι τους φίλους σου.

♥ ΕΧΕΙΣ ξεκάθαρο ΣΤΟΧΟ στη ζωή σου γιατί ξέρεις για ποιόν κάμνεις τούτες ούλλες τες θυσίες.

♥ ΕΚΤΙΜΑΣ καλύτερα τις παραδόσεις και τη θρησκεία μας, γιατί εν ηβρίσκεις άκρια πιον, μόνον το Σέβας τζαι η Αγάπη σώζει !♥

♥ ΓΙΝΕΣΑΙ ειλικρινής, τζαι συμβουλεύκεις ούλλον τον κόσμο ότι η μοναξιά εν άσιημο πράμαν, ξέρεις το γιατί ευτυχώς εσύ εν είσαι μόνος σου….

♥ ΗΡΤΕ ♥νέος/α ♥γκόμενος/α ♥στο γραφείο ♥
 
φιλάκια....

5 σχόλια:

 1. Άλλη μια ευτυχισμένη σύζυγος; :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Δαίμων,

  :-) όχι. δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το διαδύκτιο
  για να κράξω έναν άντρα εξάλλου...θα το χρησιμοποιούσα ευχαρίστως για να μεταφέρω κάποιες εικόνες σε λέξεις που μπορεί να είναι εικόνες και για άλλους ανθρώπους. Η πιο πάνω εικόνα δεν έχει σχέση με την δική μου καθημερινότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι το πιο ωραίο αρθρο που έγραψες by far!!! Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή