Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

12.11.12

Όταν η Αλέκα μιλάει...

Όταν η Αλέκα μιλάει για σύγκλιση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι γιατί έχει "εμμονική" άρνηση απέναντι στην "αριστερά", είναι γιατί αυτή η αριστερά έχει κατεβάσει τα σώβρακα στον Ιμπεριαλισμό και βγάζει και ριζοσπαστική γλώσσα...φτου και ξανά φτου σας ρε, γιάνκηδες της πεντάρας...ξεφτίλες της Ιστορίας..!! Παιδιά του Καραμανλή με προβιά του Αντρέα καταντήσατε!!!

Δεν έχει πάτο ρε η κατηφόρα!


3 σχόλια:

  1. Είναι εύκολο για όλους εσάς να φτύνετε με ξένο σάλιο. Μια ζωή αδυνατείτε να δείτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη! Φτύστε πρώτα τα μούτρα σας (και την αριστερά σας των μνημονίων) και μετά φτύνετε και παραπέρα αν σας μείνει σάλιο... Ζώα, έ ζώα καθυστερημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν δικά μας και δικά σας μούτρα πια αγαπητέ!! Όλοι στον ίδιο λακο με τα ίδια φίδια ειμαστε και θα σας φτύσω κι εσάς και όποιον κύπριο ακολουθήσει την πολιτική αυτή!!

      Αυτά με τον καθρέφτη να τα πεις αλλού!! Ξεφτυλίσατε τα πάντα και θα μου βγάλεις και γλώσσα!! Ντροπές της Ιστορίας είστε κι εσείς και όποιος εδώ κάνει ή θα κάνει τα ίδια!!!

      Διαγραφή
    2. και ναι αναφερομαι στο ακελ για να σε διευκολύνω!!

      κάτσε πρώτα να υπογράψει και τα ξαναλεμε! τέρμα τα αστεία με όλους σας!

      Διαγραφή