Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

3.9.15

Που σκάλωσε η Μπολιβαριανή επανάσταση στην Κυπρο;

Ρε μπας να σκάλωσε στο ότι βρισκόμαστε στην αντιθετη πορεία από το 1990;

Φταίει το ΚΚΕ νομίζω. Επειδη δεν στηριξε επαρκως τον Τσάβες και τα μασησε.

Γιατι αγαπητο ΚΚΕ; Εμεις πού θα βρούμε τώρα τις απαντήσεις; Γιατι κοίταξε να δεις εμεις είμεθα σαν το διοικητικο συμβούλιο της Τραπεζας. Για να παρεις κυριε ιδεολογικό δάνειο, πρεπει να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις  της Τράπεζας, να βάλεις και ενέχυρο την ιστορια! Που πας κύριε χωρις ιδεολογικές απαντάσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Τράπεζας; Η οποία ανήκει στην ΕΚΤ. Εσύ ομως αγαπητό ΚΚΕ δεν μας εξηγησες επαρκως τα δεδομένα της ALBA στην οποία ετοιμαζόμαστε να ενταχθούμε αύριο μεθαύριο. Ασχετα πως εμεις είμαστε στην ΕΚΤ. Ξερεις αγώνες που κάναμε για να μπούμε στην ALBA; Με ποιό δικαίωμα κύριοι κρίνετε τους πάντες και τα πάντα;  Κοιτα να δεις, ένα μικρός λαός σαν εμάς δεν μπορει να κάνει κι αλλιώς. Μην κοιτάτε εσείς οι Ελληνες που ειστε περίπου μισο δις πληθυσμός και πλούσια χώρα. Άμα εχεις δύναμη ότι θέλεις λες. Κι οτι θέλεις δεν λες. Έχετε πολλές αντιφάσεις ρε αδερφάκι μου. Θέλετε σοσιαλισμό τώρα τον θέλετε. Απορρίψατε και την Μπολιβαριανή διαδικασία!

Ενώ εμείς!! Ψάχνεις τις αντιφάσεις και δεν τις βρίσκεις! Είμαστε συνεπέστατοι! Πρωτοπόροι της συνέπειας. ΕΕ και ΝΑΤΟ οσονούπω και ενεργειακά κέντρα  και ενεργειακοί κολοσσοι και Άξονες με το Ισραήλ  και επιχορηγήσεις και ευρωκομμουνισμό και σοσιαλδημοκρατία και όλα τα καλά έχουμε!

Καλά δεν ντρεπεστε εκει στον Περισσο με τόσες αντιφάσεις;; Θα μας κάνετε και υποδείξεις τώρα για τον σωστό δρόμο στον σοσιαλισμό; Καλά και δεν ντρεπεστε και μιλάτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου