Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.10.14

Εκδήλωση εις μνήμη του Gabriel Garcia MarquezΗ Κυπριακή Βιβλιοθήκη και η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Κύπρο, υπό την αιγίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,
σας προσκαλούν στην εκδήλωση εις μνήμην του δημοσιογράφου και νομπελίστα συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αναγνωστήριο Φανερωμένης, στις 8 Οκτωβρίου, η ώρα 7:00 μ.μ.

-------------------------------------------------------------------------------

La Biblioteca de Chipre y la Embajada de la República Bolivariana de Venezuela en Chipre, bajo el auspicio de los Servicios Culturales del Ministerio de Educación y Cultura, organizan un acto homenaje a la memoria del periodista, narrador y ganador del Premio Nobel de literatura. Esta actividad tendrá lugar en la Sala de Lectura de Faneromeni, el día 8 de Octubre, a las 7:00 pm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου