Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.6.14

Πρώτα ΝΑΤΟ διαβάσετε και μετά ΝΑΤΟ κρίνετε!







O κ. Μακάριος Δρουσιώτης με το νέο του βιβλίο επιχειρεί να μας αποδείξει ότι, αφού η Κύπρος ήταν Βρεττανική αποικία, αφού η εκκλησία και η δεξιά οργάνωσαν ένοπλο αγώνα για την ένωση, αφού οι ΗΠΑ επανελλειμένα ενεπλάκησαν στο κυπριακό και φανερά με σχέδια λύσης και στο παρασκήνιο με γνωστές και άγνωστες διεργασίες, αφού αποδεδειγμένα υπήρχε κάποια εμπλοκή της CIA, αφού οργανώθηκε η ΤΜΤ, αφού επιχειρήθηκαν απόπειρες δολοφονίας κατά του προέδρου της κύπρου Μακαρίου με σίγουρη εμπλοκή της ελληνικής χούντας και με πιθανή συμμετοχή της CIA, αφού καλλιεργήθηκε επί δεκαετίες ο ακραίος εθνικισμός εναντίον των Τουρκοκυπρίων με κορυφαία περίοδο την περίοδο της χούντας, αφού στήθηκε η ΕΟΚΑ Β από την δεξιά και ποιος ξέρει ποιους άλλους, αφού έσφαξε αυτή η δεξιά τόσους Τουρκοκύπριους, αφού η ελληνική χούντα αδιαμφισβήτα και με παραδοχή από τους ίδιους τους αμερικανούς είχε στηθεί ή έστω υποστηριχθεί από την αμερικανική κυβέρνηση και την CIA, αφού η δεξιά με την αδιαμφισβήτη παρακίνηση της ελληνικής χουντα προχώρησε σε πραξικόπημα, αφού η τουρκία με τις ιμπεριαλιστικές τις βλέψεις έκανε την εισβολή όντας μέλος του ΝΑΤΟ και αφού η ελλάδα με τις δικές τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις ήταν επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, αφού η Σοβιετική Ένωση καταδίκασε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ήδη από τις 16 ιουλίου ότι έκαναν εισβολή στην κύπρο και έβαλε ψήφισμα για καταδίκη του πραξικοπήματος, ο κ. Δρουσιώτης βγάζει το επιστημονικό ιστορικό συμπέρασμα ότι για την εισβολή φταίει.....η Σοβιετική Ένωση. Έυγε! Άξιος ο μισθός σου, πρώτος στους πρώτους. Αθώοι οι αστοί, αθώες οι ΗΠΑ, αθώος ο Γρίβας, αθώοι οι ακροδεξιοί, αθώοι οι πραξικοπηματίες, αθώοι όλοι.....φταιν οι κομμουνιστές. Δεν σταματάτε να μας επιβεβαιώνεται...το ΕΛΑΜ είναι δικό σας παιδί, είστε κομμάτι του φασισμού.

έγραψαν οι Αγκάρρα

4 σχόλια:

  1. Όπως έγραψε και καποιος άλλος φίλος, το επόμενο βιβλίο του Δρουσιώτη θα τιτλοφορείται: ΕΟΚΑ Β΄- η φωτεινή όψη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκιαμαχίες: πουθενά εν λαλεί ούλλα τούτα ο Δρουσιώτης, τζιαι είμαι σίουρος για τούτον χωρίς καν να θκιαβάσω το βιβλίον του, αν τζιαι έχω θκιαβάσει ούλλα τα άλλα του.
    Αν δεν γουστάρουν οι της Αγκάρρα ας μεν αγοράσουν το βιβλίον, ή ακόμα καλλίττερα ας κάτσουν να γράψουν δικόν τους. Με τόσην τεχνολογίαν σήμερα εν χρειάζεται καν να το τυπώσουν για να το θκιαβάσουμεν. Ως τότε, αν εν τούτος ο "επιστημονικός υλισμός" (η σκιαμαχία δηλαδή), ζήτω που εκαήκαμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλύτερα να μεν βιάζεσαι. Πιο καλά θα ηταν να προβληματιστείς γιατι ενα σωρο κόσμος αντεδρασε με τον συγκεκριμενο τροπο, και επισης να σκεφτείς πως οπωσδηποτε το βιβλιο του Δρουσιωτη δεν θα μεινει ουτε ασχολιαστο, ουτε αναπαντητο, επισης απο ενα σωρο κοσμο.

      Το Αγκαρρα και αλλοι, εκαμαν ενα πολιτικο σχολιο απο την παρουσιαση του Δρουσιωτη στην Γελιτα. Δικαιολογημενο το σχολιο. Αλλα ο ουσιαστικος σχολιασμος σιουρα θα γινει οταν θκιαβαστει τζαι το βιβλιο.

      Διαγραφή
    2. Σκιαμαχίες; Παραθέτω από την περιγραφή του βιβλίου: ''Η θεωρία της νατοϊκής συνωμοσίας είναι απόρροια της σοβιετικής προπαγάνδας. Η Σοβιετική Ένωση εκμεταλλεύτηκε το πραξικόπημα και ακολούθως συναίνεσε στην τουρκική εισβολή, για να αποσταθεροποιήσει το ΝΑΤΟ και να εξασφαλίσει ίδια οφέλη από την Τουρκία.
      Σε αυτό το πλαίσιο εξελίξεων, το βιβλίο καταγράφει τα γεγονότα από το πραξικόπημα και την εισβολή, μέχρι τη διαμόρφωση του νέου στάτους κβο το οποίο παραμένει αναλλοίωτο μέχρι τις μέρες μας.
      Η σοβιετική πολιτική στο Κυπριακό ήταν απρόσωπη και συγκαλυμμένη, σε αντιδιαστολή με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πρωταγωνίστησε ο υπουργός Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ...''

      ''απρόσωπη και συγκαλυμμένη, σε αντιδιαστολή με τις Ηνωμένες Πολιτείες'' Μα περιπαίζετε μας; Πραγματικά πιστέφκει κανένας ότι παρπατά τούτον το πράμα οπουδήποτε στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Εννα πεις ότι μπορεί να μεν έγραψε ο Δρουσιώτης τούτην την περιγραφή με την οποία διαφημίζεται το βιβλίο. Οκ, αλλά τζιαι ο Δρουσιώτης τα ίδια τζιαι χειρότερα είπε στην συνέντευξη. Τζιαι παραθέτω τι γράψαμε τζιαι στην ιστοσελίδα:

      << Προς όσους μας πουν ότι ”δεν μπορείτε να κρίνετε, δεν το διαβάσετε, αν το διαβάσετε τα συμπεράσματα είναι άλλα” κτλ: Η πολεμική αυτή βασίζεται πάνω στην συνέντευξη του κ. Δρουσιώτη στην Ελίτα. Εκεί, ο αγαπημένος σας ”ιστορικός”, έδωσε τα απαραίτητα υλικά για το γελοιοδέστατο συμπέρασμα ”άτιμη ΕΣΣΔ, μας έφερες την εισβολή”. Όπως έγραψε και ο Άνευ εδώ: ”Μέσα από το νέο βιβλίο του ο Δρουσιώτης προσπαθεί [όπως βγήκε μέσα απ’ όσα δήλωσε στη συνέντευξη του] να αποκαλύψει τον “σκοτεινό” ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης κατά την τουρκική εισβολή και γενικότερα στο κυπριακό [και προφανώς έτσι να αποδομήσει]. Λέει χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξης του: «… για 20 χρόνια, 25 χρόνια ήμαστε αυστηρα κριτικοί με τη Δύση, με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη Βρεττανία, σχέση με την τουρκική εισβολή, αλλά κανείς δεν έθεσε το απλό ερώτημα, καλά, τι κάνανε οι σοβιετικοί;» [Αλήθεια θυμάται τι έλεγε ο ίδιος σε παλαιότερα βιβλία του για τον Κίσσινγκερ και τους δυτικούς;]… Κι ακολούθως προχωρά για να πει [εκτοξεύοντας τη μεγάλη βόμβα] ότι «υπήρχε ένα παιχνίδι της Σοβιετικής Ένωσης με την Τουρκία, ότι υπήρξε μια προσυνεννόηση για την εισβολή και η οποία συνεχίστηκε στην πορεία των γεγονότων και εις το να διατηρηθεί το στάτους κβο που δημιουργήθηκε μετά την εισβολή»”.

      Αν λοιπόν θεωρείτε ότι με το βιβλίο δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, καλώς, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση έχετε μόλις αποκαλέσει (εσείς, όχι εμείς) τον κ. Δρουσιώτη ηλίθιο ή σχιζοφρενική προσωπικότητα γιατί ουσιαστικά ισχυρίζεστε πως ο ίδιος δεν κατάλαβε τι έγραψε στο βιβλίο του και τι συμπέρασμα βγαίνει, με αποτέλεσμα να λέει στις συνεντεύξεις για το βιβλίο του άλλα από αυτά που έγραψε στο βιβλίο του. Μην γίνεστε υβριστές παρακαλώ.>>

      http://agkarra.com/%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

      Διαγραφή