Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.1.14

Πρόσκληση Κ.Ο Κύπρου του ΚΚΕ - Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, οι εκλογικές μάχες και η σημασία της "Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας"


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 η Κ.Ο. Κύπρου του Κ.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει στην Λεμεσό, στον χώρο του ΤΕ.ΠΑ.Κ. (Αμφιθέτρο Πεύκιος Γεωργιάδης) στην οδό Αθηνών, εκδήλωση με θέμα - Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, οι εκλογικές μάχες και η σημασία της "Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας" - . Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6.00μμ .

Ομιλητής θα είναι ο σ. Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και υπεύθυνος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου