Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

29.6.13

Ασφάλειες ζωής για το Κεφάλαιο

Το λοιπόν, εμείς δεν δίνουμε τα παιδιά μας δουλοπάροικους στο συναινετικό κέρδος των συναινετικών συμφωνιών των φιλελεύθερων εργατικών κύπρου.

 Δεν δίνουμε τα παιδιά κανενός, για δούλους ημιαπασχολούμενους και ανέργους σε αγγλικανικές συνδικαλιστικές αιρέσεις του εργατικού κινήματος!!

 Ανθρώπινες ζωές διαπραγματεύεστε, όσο κάθεστε όσοι κάθεστε στα γραφεία σας και στα γραφεία των εργοδοτών Κύπρου γράφοντας "ιστορία" - και τί ιστορία!!!!! 

 Ανθρώπινες ζωές πουλάτε στο όνομα της αριστεράς! Ασφάλειες ζωής του Κεφαλαίου Πουλάτε!! Πάει ο καιρός της σιωπής και πάει ο καιρός της κατανόησης! 

 Βλέπουμε τους γονείς μας να ζουν σαν απόκληροι με πενιχρές συντάξεις δεν θα δώσουμε και τα παιδιά μας για παρανάλωμα του κέρδους της εξουσίας που είναι και δικής σας εξουσία πια.

 Εγώ το δικό μου παιδί δεν σας το δίνω σκλάβο για 500 ευρώ μεροκάματο για να κόβετε εσείς κορδέλες στα εγκαίνια του κάθε επιχειρηματία Σιακόλα προσμένοντας τη "δίκαιη κοινωνία"....δώστε αν θέλετε τα δικά σας παιδιά - που σιγά μην τα δώσετε!!! Και γιατί να τα δώσετε; Εσείς είστε "η μέση κυπριακή οικογένεια" με οικογενειακό προϋπολογισμό του μισού ή άνω του ενός εκατομμυρίου. Οι εργάτες όμως πρέπει να υπογράφουν την καταδίκη τους και την καταδίκη των παιδιών τους γιατί δεν είναι "μέση κυπριακή οικογένεια" είναι από τη μέση και κάτω, εκεί δηλαδή που την βάλατε...

 Στο μεταξύ μπορείτε να τα λέτε και με συντρόφους για αυτοϋπνωση...των υπολοίπων!! 

 Όχι στα σύγχρονα εργατικά σφαγεία που φτιάχνετε για τα παιδιά μας,Τζ ας γενεί το γαίμαν μας αυλάτζιν!!! Παρά να γίνει η ντροπή μας ένα με τον τάφο μας!!!

2 σχόλια: