Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

16.9.10

Τα σονέτα του σκοτεινού έρωτα, Ο Λόρκα

Τα φιλμάκια δεν είναι αντάξια του περιεχομένου τους. Ο Μίνως Θεοχάρης όμως που τραγουδά,είναι καθόλα αντάξιος.
(Για τον Ποδηλάτη που ακούει τις νυχτερινές ώρες και για όλους τους νυχτερινούς)




5 σχόλια:

  1. ευχαριστώ!!! ό,τι πρέπει για διάλειμμα... μα τούτος εν 27 χρόνων μόνο! μόλις άρχισε έπλασα με το νου μου ένα παλιό κλασσικό τραγουδιστή και μόλις το έψαξα έμεινα έκπληκτος!
    πολύ καλά κομμάτια, εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμιζα δεν θα τα άκουγες γιατί είδα πως πήγες στα βουνά.

    Ναι είναι νεαρότατος,δεν ξέρω αν θα έχει τη σοφία να διαφυλάξει αυτή τη φωνάρα ή αν θα τον φάει κι αυτόν το ρεύμα. Έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία με τον Χατζιδάκι που θα τον απογείωνε...

    Για μένα αυτά...είναι το κυρίως πιάτο, οχι το διάλειμμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα για να γράψω για τα βουνά σημαίνει είμαι σπίτι μου! :)

    σε λίγες μέρες που το μεταπτυχιακό θα είναι παρελθόν, θα είναι και για μένα το κυρίως πιάτο. βιβλία, ταινίες και μουσικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σου άρεσαν. Παίρνω θάρρος - μεν με αππωνεις αππωμένη με τες μουσικές - μπορεί να βάλλω μουσικές κάθε μέρα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή