Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

9.6.15

Κάλεσμα για διαδικτυακό διάλογο/υποβολή κειμένων ( Αγκάρρα )



tumblr_lubesaQNVR1qap9gno1_500

”Κίνημα και αριστερά στην Κύπρο: το παρόν και το μέλλον”
Κάλεσμα για διαδικτυακό διάλογο/υποβολή κειμένων
Mε σκοπό την εμβάθυνση των σκέψεων και προβληματισμων όσον αφορά το παρόν και το μέλλον της αριστεράς στην Κύπρο καλούμε φίλους/ες με παρόμοιες ανησυχίες να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην προσπάθεια αυτή.
Καλούμε λοπον όποιον/α επιθυμεί και έχει την διαθεση να μας στείλει κείμενο στην ιστοσελίδα με σκοπό την δημοσίευσή του στα πλαίσια μιας σειράς κειμένων που θα δημοσιευτούν στα πλαίσια αυτού του διαλόγου. Το θέμα είναι: ”Κίνημα και αριστερά στην Κύπρο: το παρόν και το μέλλον΄΄. Είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε το δικό σας κείμενο ανεξαρτήτως επιπέδου γραφής (π.χ. δεν είναι ανάγκη να είναι ακαδημαικής υφής), αρκεί να είναι εντός θέματος και να μοιράζεται τους προβληματισμούς μας. Μπορεί να είναι από 400 μέχρι 1500 λέξεις και μπορεί να σταλεί εντός δύο εβδομάδων.
Μπορείτε να στείλετε τα κείμενα σας στο info@agkarra.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου