Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

12.2.15

Καμμένος - Ήρθε να μας πουλήσει μαχητικά αεροσκάφη!


Μία εισήγηση σοκ έκανε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη σύσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Χρ. Φωκαΐδη και τις αντιπροσωπείες των δύο χωρών. Απολύτως έγκυρες πληροφορίες του «Π» αναφέρουν πως ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, πρότεινε την αγορά μαχητικών αεροσκαφών από την Κυπριακή Δημοκρατία, τα οποία μάλιστα για λόγους ασφαλείας θα σταθμεύουν σε αεροδρόμια της Ρόδου ή της Κρήτης! Η εισήγηση δεν έτυχε σχολιασμού από την κυπριακή πλευρά για προφανείς λόγους.

Κατά τ’ άλλα, ο κ. Καμμένος προέβη σε επανάληψη διακηρύξεων για τη στενή συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου στον αμυντικό τομέα. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι εδώ» και «η Κύπρος δεν είναι μακριά». Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι το Κυπριακό παραμένει για την ελληνική κυβέρνηση πρόβλημα εισβολής και κατοχής και σημείωσε πως η παρουσία του «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ είναι μια «ξεκάθαρη πρόκληση», την οποία απέδωσε στη διαχρονική στάση της Τουρκίας από το 1974.

Σημείωσε πως εμείς «θέλουμε την ειρήνη», αλλά «είμαστε και έτοιμοι να απαντήσουμε, αν χρειαστεί, σε οποιαδήποτε απόπειρα επιβουλής της εθνικής κυριαρχίας ή της εδαφικής ακεραιότητας του ευρύτερου αμυντικού χώρου Ελλάδας και Κύπρου».



Όχι πως σε μια δεκαετια θα ψαχνουμε τους μιζαδορους στην κυβερνηση συριζα - ανελ και στους συνεργατες του κ.Καμμένου,  ( ευχαριστω για όλα Πάνο ) ειναι  και ο κινδυνος απο τις προτασεις Καμμένου.

Τελειωσε η ριζοσπαστική  πολυγλωσσια του "ανοιχτου συριζα", τωρα η πολυγλωσσία δεν αφορα στο αν θα νομιμοποιηθουν ή όχι οι γαμοι των γκευ, τωρα η πολυγλωσσια κλεινει συμφωνιες γεφυρες με το ΔΝΤ στις Βρυξέλλες και προτεινει αγορα  στρατιωτικού εξοπλισμου στην Λευκωσια την ίδια μερα...γι αυτου του ειδους την πολυγλωσσια μιλαμε.

Βεβαια ανακοινωσε ο Πανος πως η Ελλαδα πρεπει να αναπτυχθει μεσω της πολεμικης βιομηχανιας - αυτα ειναι αραγε τα μεταρρυθμιστικα και του Βαρουφάκη; ( εκτος απο τις ιδιωτικοποιησεις, την απελευθερωση του ωραρίου, το ΕΕΕ που ειναι σιγουρα μετρα, μηπως υπαρχουν και πιο "βαρια μετρα" αναπτυξης.

Ωραίος ο Αλεξης, μπραβο...ΗΠΑ,Σόρος, ΝΑΤΟ και σε μας φουστανελλες και μαχητικά αεροσκαφη και εισαγωγή εθνικισμου.

Μαζεψε αγαπητε πρωθυπουργε τους μπραβους σου απο τον τοπο μας, ο τοπος μας ειναι καταχερωμενος και μοιρασμενος, δεν εχουμε να δωσουμε λιπος, αρκετα θα κατακλεψετε παλι τον ελληνικο λαο, εμας μας κλεβουν οι δικοι μας, δεν θελουμε κι αλλους εισαγωγωμενους "σωτήρες".
* όσο πιο ευγενικα γίνεται για την ώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου