Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

30.9.10

Ποιός μας προσκαλεί;

Τι εστί Παγκύπριο Εθνικολαϊκό! Απελευθερωτικό Μέτωπο (Π.Ε.Α.Μ), το οποίο διατηρεί γραφείο στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα (πόσο πάνε εκεί τα ενοίκια άραγε, κάνουν σκόντο για τους αγωνιστές;) και το οποίο φιλοξενείται αύριο στην Αρχιεπισκοπή σε εκδήλωση για τα 50χρονα της Δημοκρατίας την οποία προσφωνεί ο Gold Cyprus Mouth αρχιεπίσκοψ Χρυσόστομος;


Γνωρίζει κανείς, ποια είναι η συντονιστική επιτροπή αυτού του μη-τόπου και ποιοι το χρηματοδοτούν;
Να ξέρουμε πόσο βαθιές είναι και οι «χαρακιές» του…

(επίσης, γνωρίζει κανείς, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;)

3 σχόλια:

 1. Disdaimona μου πραγματικά δεν ξέρω, αλλά σε παρακαλώ μάθε.

  (για την ερώτηση στην παρένθεση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε μα δεν γίνεται πρέπει να ψάξεις κι εσύ.
  Είπαμε οι Λευκωσιάτες ψάχνουν (που είναι πιο κοντά στη γραφειοκρατία) και οι Λεμεσιανοί κανονίζουν τις εκρηκτικές ύλες. Περιμένετε πάντα από μας! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. :)Έτσι όπως το θέτεις ομολογω ότι έχεις ένα δικαιο, τι να πω; Αλλά εν ειμαι Κύπρο, είμαι εις τα ξένα. Οπότε...μάλλον η δουλειά πάει στους Λεμεσιανούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή