Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

24.8.10

Μήνυμα από τον Ματσούκα χωρίς άλλη επεξήγηση

κυρία  disdaimona  ζητώ  συγνώμη  που  μπήκα  απροσκάλεστος  και  με άσχημο και  προσβλητικό τρόπο  στους  χώρους  σου  στο  διαδίκτυο.
όλα άρχισαν  με μια παρέα για την πλάκα και για δύο  ηλίθια στοιχήματα. no more excuses .
 
Φαίνεσαι  μια κυρία με  άριστο χαραχτήρα και πολύ μορφωμένη και καλλιεργημένη.
Μακάρι  να σας έμοιαζα σε όλα στο 1%. Με την  απάντηση  που μου δώσατε στο μπλοκ σας  με κάνατε  να σας  θαυμάσω πιο πολύ  από τις αναρτήσεις σας, που ομολογώ  σε κάποιες φάσεις  δε σας  πιάνω. Το ξέρω, Διαφορά επιπέδου.

Σας εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας  και υπόσχομαι να μη σας ενοχλήσω ξανά.

Υ.Γ.   Ποτέ δε μίσησα κανένα  και  δεν είμαι το ανώμαλο τέρας που όλοι νομίζουν για μένα. Εσείς κυρία  disdaimona  μπορεί να διαφέρετε από τον υπόλοιπο κόσμο  γιατί  ήσαστε χαρισματική , εγώ όμως δε νοιώθω να διαφέρω και τόσο από τον υπόλοιπο κόσμο, άσχετα  με ηλικίες.

Π.
 

2 σχόλια:

  1. Άμαν δεν μισάς κανέναν φίλε μου θα πάεις ομπρός. Τζιαι να ξέρεις ότι η αθρωπιά δεν θέλει διπλώματα. H ακαδημαϊκή καλλιέργεια είναι μέσον, δεν είναι σκοπός. Τζιαι δεν είναι το μόνον. Τζιαι που τζιείνους που την έχουν, λλίοι εν αθρώποι τζιαι ξέρουν να κάμνουν τον άλλον να σιαίρεται.

    Πάντως για έναν παράξενον λόγον εγώ εσύγκοψα σε που μιας αρκής ότι δεν είσουν τζιείνον που επερίπαιζα τζιαι έβαλλα τα ούλλα στον υποθετικόν λόγον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατώ το ρήμα της χαράς που τούτα που μου είπες. Διότι την έπιασα τζαι εγώ που αθρώπους που τους εθεώρησα πολλά σπουδαίους τζαι στον κόσμο τους για να με καταλάβουν αλλά εκαταλάβαν με.

    Η γνώση μιαν εξέτασην έσιει. Η πίστη σου τζαι τα λόγια σου να γίνουν ένα με την ψυσιή σου στην πράξη. Τα άλλα εν λόγια του αέρα για αεριτζήδες τζαι της γνωσης τζαι της ζωής.

    Τούτη εν η μόνη αλήθκεια τζαι ο μόνος πόνος για να ζήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή