Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.4.10

Ψύχος

Όποιος είδε το σκοτάδι μέσα σε μάτια που αγάπησε δε μπορεί ν΄ αγαπά το σκοτάδι θα διαλέξει ή τα μάτια ή το σκοτάδι μη λες ψέματα δεν αντέχεται αυτό το σκοτάδι που σε σκοτώνει αν σ΄ αγαπώ κι εσύ να περιμένεις ένα θάνατο για νάναι δικός μου από φως!

Έτσι λοιπόν από πείσμα θανάτου θα πεθάνω καρδιοχτυπώντας ή ήσυχα μες τα βιβλία μου ή λυπημένα  στις μουσικές μου.

Άναψε τα δικά σου κεριά αν θα πεθάνεις!

2 σχόλια:

  1. Κι όλα αυτά έτσι όπως φεύγει η Άνοιξη και τα πάντα γύρω ετοιμάζονται αλλή μια να καούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σε απογοητεύσω demon σ΄αυτό...λόγω τοπικών γονιδίων, η άνοιξη δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή. τίποτα βλεπεις δεν συγκρίνεται με ότιδήποτε θαλασσινό έστω κι αν είναι όλα καμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή