Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.1.10

Να μεταφερθεί το Κρησφύγετο πάραυτα!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, όταν ακούω το όνομα Γρίβας και βλέπω το μνημόσυνο από το ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , μου δημιουργείτε η επιθυμία να ακολουθήσω πιστά τον Χριστιανισμό!
Θέλω να υπάρχει ημέρα κρίσεως και κόλαση. Θέλω επίσης να μην ευσταθεί η θεωρία  της μετενσάρκωσης . Να είναι βέβαιο, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι έχουμε μια και μόνο ζωή και ότι τέτοια «εθνικά» καθίκια δεν θα ξαναγεννηθούν ποτέ!

Γεώργιος Γρίβας Διγενής!!!
Ο αρχηγός του Ενωτικού απελευθερωτικού αγώνα. Να μας πει κάποιος τι στο καλό επιτέλους σημαίνει Ιερός Αγώνας! Ο Αττίλας είναι εδώ Γεώργιε!
Ο δημιουργός της ΕΟΚΑ Β και συνεργάτης της Χούντας των Αθηνών. Χίτης δολοφόνος.
[Εδώ Πολυτεχνείο…εδώ Πολυτεχνείο…Ο καταλύτης της Δημοκρατίας στην Κύπρο]
Δολοφόνος πέραν των 200 Ε/Κ. Πόσους Άγγλους εσκότωσε η ΕΟΚΑ ξέρουμε;;;
Υπεύθυνος για τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Κόκκινα, στη Κοφίνου, στον Άγιο Θεόδωρο, στην Τόχνη, στο Μαρί. Ομαδικοί τάφοι ΚΥΠΡΙΩΝ τουρκόφωνων.
Τα λείψανα έχουν βρεθεί και ταυτοποιηθεί. Μάραθα, Αλόα, Σανταλάρη, Ομορφίτα….
Εν ψυχρώ δολοφονία ενός ψάλτη μέσα στην Εκκλησία της Κυθρέας, δολοφονία του Μένοικου στο προαύλιο.
Ιερή Καταδίωξη της Αριστεράς! Ακόμα γαλουχούν μωρά στα κατηχητικά ότι οι Αριστεροί πρόδιναν τους πατριώτες αγωνιστές. Αποδείξεις ζίρο.


Αν δεήσει ο θεός, στον οποίο θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιες μέρες και βρεθεί μια λύση στο κυπριακό, θα ήθελα να αλλάξω και επάγγελμα. Να έχω τη χαρά να είμαι από τους πρώτους δασκάλους Ιστορίας σ΄ αυτόν τον τόπο.


Η πόλη μας σε Εθνική Παράκρουση!!!


Τα είπαμε εκατόν φορές; Να τα πούμε χίλιες!


Το κρησφύγετο να μεταφερθεί πάραυτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου