Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

13.2.15

Όταν η ελληνική κυβερνηση καταργουσε την Κυπριακή Δημοκρατια έβρεχε, αλλά όλοι ήταν ήδη βρεγμένοι..




Καμμένος στην ΕΛΔΥΚ: Θα είστε η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα.




Οταν η ελληνική κυβερνηση καταργουσε την κυπριακή δημοκρατια έβρεχε αλλα όλοι ήταν ηδη βρεγμενοι απο τα ερευνητικά προγραμματα για τους μεταναστες, τα συνορα, την πολυπολιτισμικοτητα και την ευρωπαική αριστερα.
Πλουσια βιογραφικά σε ερευνητικα προγραμματα συνιστουν να γινουμε ολοι πουλημενες πτυχιουχες Βαρουφιτσες.








Πανος Καμμενος: Η ΕΛΔΥΚ θα σηκωσει την σημαια της λεφτεριας ( την ελληνικη δηλαδη ) στα κατεχομενα. Η Κυπρος ειναι το νοτιο συνορο της Ελλαδας και η Θρακη το βορρειο, ο Ελληνισμος ειτε με οπλα ειτε με πολιτικα μεσα θα απαντησει...
Περιμενω τους ειδικους που 20 χρόνια κανουν καριερες με τον αντεθνικισμο, τους μεταναστες, τα συνορα, την διαφορετικοτητα, να μας εξηγησουν πως βρεθηκαν στο ιδιο μετεριζι με τους γκραντε εθνικιστες. Ή μηπως θα μας πουν πως ο Καμενος αποτελει ενα στιγμα που τους "προβληματιζει"...ή μηπως θα μας πουν πως φταει παλι το εθνικιστικο ΚΚΕ..ή μηπως θα αρχισουν το φλερτ με το Ποταμι για να ξελασπωσουν..

Καταλαβαμε και ποιος ηταν ο ρολος των χρησιμων ηλιθιων της αριστερης πτερυγας, διαφορων Ομαδων εδω, του ΣΥΡΙΖΑ Κυπρου και καποιων ακελικων...επεισαν και τους τουρκοκυπριους πως το ΚΚΕ ειναι εθνικιστικο...τωρα θα σηκωσουν την Ελληνικη στα Κατεχομενα! Για τις συμφωνιες τους με το ΝΑΤΟ και την λυκοσσυμαχια. Και ο καθε ενας να μας την λεει, γιατι δεν διαδηλωνουμε υπερ αυτης της Κυβέρνησης!! Και οι αιωνιοι χρησιμοι ηλιθιοι ξανα μανα το βιολι τους...μα γιατι δεν συνεργαζεται το ΚΚΕ...ο Θεος που τους εφωτισεν!!! Πελλος που θα σας ξαναπαντησει! Αν δεν εισαστε πουλημενοι τζαι εισαστεν απλως αφελεις, καμετε μια προσπαθεια να συνειδητοποιησετε πως αλλο ειναι οι φαντασιωσεις, αλλο ειναι η πολιτική. Και επισης πως ο συριζα ειναι ενας χωρος ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!! Αρπαχτικά της εξουσιας, που δεν θα διστασουν στην χειραγωγιση με ψεμματα, στο να δελεαζουν τον λαο να παρασυρεται σε δρομους επικινδυνους, πως δεν θα σεβαστουν ουτε την Ελλαδα, ουτε την Κυπρο, γιατι πανω απο ολα μπαινει το συμφερον του Κεφαλαιου και της ευρωατλαντικης συμμαχίας με καθε κοστος, με κοστος την ιδεολογια, την ιστορια και τον λαο !! 

6 σχόλια:

  1. Νομίζω πως το χειρότερο από αυτά που είπε ο Καμμένος, σου διέφυγε της προσοχής:

    "...Απευθυνόμενος στους στρατιώτες, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, κατά την πρώτη του επίσκεψη ως υπουργός Άμυνας, σε «μια μονάδα επίθεσης» όπως είπε,..."
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/blog-post_87.html#more

    -Τι έγινε ρε παιδιά; Από πότε ακριβώς έγινε η ΕΛΔΥΚ "δύναμη επίθεσης";
    -Σκοπεύει ο Καμμένος να κυρήξει τον πόλεμο στην Τουρκία στου κασίδη το κεφάλι;
    -Εμάς μα ρώτησε εάν θέλουμε "να επιτεθούμε" σε κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ειδα Τρας, εγινε και μια συζητηση σημερα στο φεισμπουκ οπου διαφορες "γνωστες" προσωπικοτητες Κυπριων τουρκοφαγων, κομμουνιστικοφάγων, που κυκλοφορουν με στρατιωτικες παραλλαγες τροπος του λεγειν, δικαιολογουσαν τον Πανο, πως δεν ειπε κατι ακραιο, ετσι κι αλλιως το στρατευμα εκπαιδευεται για επιθεση αναγκαστικα...βασικα εδω και δυο βδομαδες τρεχουν τα σαλια τους, γιατι δεν ειχαν καμια ελπιδα να βγουν ξανα στο προσκηνιο αυτοι, κι ομως ο συριζα τους εβγαλε στο προσκηνιο. Μιλαμε για οτι πιο χυδαιο κυκλοφορει στην "κυπραιακη αγορα", όχι για χρυσαυγιτες αλλα για επωνυμους εθνικιστες, ακραιους εθνικιστες, που εχουν αναμιξη στην πολιτική. Εγιναν ολοι σε μια μερα βεροι συριζαιοι, εξαιτιας βεβαια ολου αυτου του εθνικιστικου τσιρκου που αντιπροσωπεει ο Καμενος και ενιοτε ο Κοτζιας.Περιμεναν μια τετοια χρυση ευκαιρια στον ουρανο και την βρηκαν στην "κυβερνηση της αριστερας". Επικινδυνα στοιχεια, αντικομμουνιστες ως το κοκκαλο, με διασυνδεσεις φυσικα στην Ελλαδα.
      ..κι εμεις ακομα ασχολουμαστε με την "σκληρη διαπραγματευση" και τη λιτοτητα.Εμεις εννοω, οι διαφοροι της αριστερας στην Κυπρο.

      Διαγραφή
    2. @Disdaimona:
      Εδώ η κατάσταση είναι (ακόμη πιο;) ζοφερή. Ο λαϊκίστικος εθνικιστικός λόγος για τους "ξένους" και τα "λαμόγια" έχει γίνει κυρίαρχος στην πλην ΚΚΕ αριστερά.
      Μάλιστα εξαπολύονται και πάλι μετά από 40 χρόνια οι κατηγορίες περί "εθνοπροδοτών" κλπ, και μάλιστα από τα ,υποτίθεται, "αριστερά".
      Εδώ η Μακρή ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς και δημοσίως, να βγει παράνομο το ΚΚΕ.
      Αν πάνε για πόλεμο, αυτή είναι οποσδήποτε μια προτεραιότητα.
      Ο φασισμός στην Ελλάδα θεριεύει με την "πρώτη φορά αριστερά" και όλοι είναι στην κοσμάρα τους.
      Νομίζω πως μπήκαμε σε μια ιστορική φάση που δεν έχει γυρισμό, και εννοώ πως η μηχανή του κιμά λαδώνεται πλέον

      Διαγραφή
    3. Παρακολουθω οσο μπορω τί γινεται, αλλα απο μακρυα δεν ειναι το ιδιο. Βλεπω πως υπαρχει ενα ρευμα ολων κατα του κκε πλεον, οτι ειναι εθνικα μειοδοτικο το κκε γιατι δεν στηριζει την εθνικη προσπαθεια, το τι θα γινει απο κει και περα, το ποσο εχουν εισχωρησει η ανελ και αλλοι κρυπτο-φασιστες μεσα στην κυβερνηση και τι επιπτωσεις θα εχει αυτο πρακτικα δεν μπορω να το υπολογισω. Ξερω οτι αυτοι θα χρησιμοποιηθουν κατα τ ων εργατικων κινητοποιησεων, δεν ξερω ομως που θα φτασει ο εκφασισμος της κοινωνιας. Αν εχεις δικαιο και δεν υπαρχει γυρισμος, σε μας το ρευμα θα ερθει σαν τσουναμι πριν καν το παρουμε ειδηση. Δεν θελω να σκεφτω την περιπτωση αυτο να γινει εσκεμμενα...η παρουσια και οι δηλωσεις του Καμενου δειχνουν συνειδητη προσπαθεια για εξαρση του εθνικισμου στην Κυπρο...δεν ξερω γιατι..ειναι παρα πολυ εμφανες για να ισχυρισθει ο οποιοσδηποτε πως δεν το βλεπει ή δεν το καταλαβαινει...ο Σαμαρας ηταν πιο μετριοπαθης στις δηλωσεις του..δεν ξερω γιατι ο συιρζα μας εισαγει τετοιο εθνικισμο και τι υπαρχει πισω απο αυτη την πολιτική, τί σχεδια και τι σκοποι...παντως δεν ειναι τιποτε τυχαιο..

      Διαγραφή
  2. Όλες οι καταστροφές της Κύπρου μας ήρθαν είτε απο την Καλαμαριάν είτε από την Αγγλίαν είτε από την Τουρκίαν. Σε όλα τα επίπεδα, τζιαι σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

    Οι μισοί Κυπραίοι φαντασιώννουνται να σπουδάσουν στην Αγγλίαν τζιαι να γινούν ασσέν Λόρδοι έκτης κατηγορίας της κοινοπολιτιακής Επαρχίας, τζιαι οι άλλοι μισοί (των μισών) στην Ελλάδαν τζιαι να γινούν Έλληνες "διανοούμενοι" (με σπασμένα ελληνικά), Έλληνες πολεμιστές, πολιτικοί, επικοινωνιολόγοι, τραουδιστές, ηθοποιοί, καθηγητές, που θα διαπρέψουν στην Επαρχίαν πέρκι τους επισημάνει κάποιος ισχυρός στην Αθήναν.

    Σε έτσι κοινόν πιάννουν οι λόγοι λόρδων Κάμμένων, φίλων Χανέι ή καθηγητών που εσκαρτάραν για δεύτερης διαλογής τα Ελληνικά πανεπιστήμια.

    Πολλά κακά μαντάτα. Πολλά κακή η σιγή της διχοτόμισης που εν τω μεταξύ πάει για τρίτην γεναιάν. Πον να ξαναμιλήσει μπορεί να πεθάνει πάλε πολλής κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει οι κυπραιοι να μεν εχουμε ταξικη συνειδηση - πολλα κακο τουτο, γιατι παρασυρουνται πολλα ευκολα ο κοσμος που διαφορες ρητορικες, για την ανεξαρτησια μισιημου της ελλαδας , για τον πολεμο κατα της Μεκελ τζαι του 4ου ραιχ, τζαι διαφορα νεο-πατριωτικα, που αν ειχαμε καποια ταξικη συνειδηση θα τα αποφευγαμε πιο ευκολα μες την αριστερα, ομως εν μπορει να περασει τοσον ευκολα ο εθνικισμος στην Κυπρο, οσο καμουφλαρισμενος τζαι να ειναι με πατριωτισμο. Ο Κυπραιος εχει απογαλακτιστει απο την μητερα πατριδα πλεον, τζαι τουτον ισως να ισορροπει την κατασταση και με την κυπριακη αριστερα...τζιαμε δηλαδη που υστερει σε ταξικες αναλυσεις, εκαμεν πολλην δρομο στες αναλυσεις για τον εμμεσο καθεστωτικο λογο των κεφαλαιοκρατων που ειναι ο εθνικιστικος λογος, που εν τοσον πολλα της μοδας τωρα, δηλαδη ο εθνολαικισμος τζαι αριετερα τζαι δεξια, ουλλοι μαζι ξαφνικα να αγωνιζουνται ταχα για "εθνικη αξιοπρεπεια". Θελω ν πιστευκω πως εν θα περασει τουτον το πραμα ευκολα στην Κυπρο. Ο Κυπραιος αγαπα πλεον την σημαια του, εν αργα να ξαναπαμεν πισω σαμπως τζαι ειμαστεν στο ΄50

      Διαγραφή